My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο γιορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

28-oktovriouΌπως ανακοινώθηκε απ` την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις.

Α. Παρασκευή 25-10-2013

α. Ώρα 11.30 π.μ.: Προσκύνημα των μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και Προσκόπων και Οδηγών στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης μπροστά από το Δημαρχείο Κιλκίς.

Τα τμήματα θα προσέλθουν στο Μνημείο με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους & βαθμοφόρους.

β. Ομιλίες στα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., κ.α..

Β. Δευτέρα 28-10-2013

α. Ώρα 06.30 π.μ. Κανονιοβολισμοί από το λόφο του Αγίου Γεωργίου.

β. Ώρα 07.30 π.μ. Χαρμόσυνα θα σημάνουν οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.

γ. Ώρα 08.00 π.μ. Επίσημη έπαρση της Σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, με τη συμμετοχή εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων της πόλης Κιλκίς.

Η συγκέντρωση των αντιπροσωπειών, του τμήματος Απόδοσης Τιμών, θα γίνει στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης μπροστά από το Δημαρχείο Κιλκίς.

δ. Ώρα 10.30 Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής, Κιλκισίου & Αγ. Αθανασίου κ.κ. Εμμανουήλ.

ε. Στη συνέχεια θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από εκπαιδευτικό του 3ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

 

     2. Μετά την δοξολογία και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, θα επακολουθήσουν στο Ηρώο στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης μπροστά από το Δημαρχείο Κιλκίς:

α. Επιμνημόσυνη δέηση.

β. Κατάθεση στεφάνων.

Στεφάνια θα καταθέσουν:

Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, οι Βουλευτές, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», ο Αντιπεριφερειάρχης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κιλκίς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Κιλκίς, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, οι Πρόεδροι: του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, των Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου, οι εκπρόσωποι όλων των Παραρτημάτων των Αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης και οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων.

γ. Σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

   

     3. Ώρα 11.30 Προσέλευση των επισήμων στη ΛΑΦ Κιλκίς

         Ώρα 12.00 Παρέλαση προ των επισήμων των: αναπήρων & τραυματιών πολέμου, τμημάτων μαθητών, Προσκόπων και Οδηγών, καθώς και στρατιωτικών τμημάτων, διάρκειας 40-60΄.

Σχολιάστε