My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Γεωργαντάς υφυπουργός Παιδείας

georgantas-giorgosΣύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, είναι πλέον ο νέος υφυπουργός Παιδείας, με την  είδηση να δίνεται επίσημα σε λίγο, μετά το πέρας της συνάντησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να καλεί εσπευσμένα σήμερα το πρωί τον κ. Γεωργαντά να κατέλθει απ` το Κιλκίς στην Αθήνα, πράγμα το οποίο έγινε. Η απόφαση του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε στον Κιλκισιώτη βουλευτή γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ η ορκωμοσία του θα γίνει αύριο Τρίτη.

Ο κ. Γεωργαντάς θ` αντικαταστήσει τον Γιώργο Στύλιο, ο οποίος ως γνωστόν εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του στη Βουλή με στόχο την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Με την υφυπουργοποίηση του κ. Γεωργαντά ο νομός Κιλκίς θα έχει και πάλι εκπρόσωπό του στη κυβέρνηση, αφού η τελευταία ήταν με τον Κ. Κιλτίδη ως υφυπουργού Γεωργίας σε κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή. Πριν απ` αυτόν, βέβαια, θυμίζουμε ότι υπουργοί διετέλεσαν επί σειρά ετών οι Γιώργος Φλωρίδης και Σάββας Τσιτουρίδης σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς είναι 47 ετών και κατάγεται από την Αγία Παρασκευή Κιλκίς . Είναι πτυχιούχος της Νομικής του Πανεπιστημίου Θράκης.

Εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος στις εκλογές του 2002 και 2006, ενώ απ` τον Ιανουάριο του 2007 έως τον Οκτώβριο του 2009 διετέλεσε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Συμμετείχε για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές του 2009 με τη ΝΔ καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση, με το κόμμα του να χάνει τότε για μικρό αριθμό ψήφων την δεύτερη έδρα στο νομό Κιλκίς. Στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 εκλέχθηκε βουλευτής, ενώ σ` αυτές της 17ης Ιουνίου 2012, οι οποίες έγιναν με λίστα, κατέλαβε την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου.

Συμμετέχει στην Βουλή των Ελλήνων ως μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής του Σωφρονιστικού Συστήματος καθώς και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Διετέλεσε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς τα έτη 2008-2009, αντιπρόεδρος του Κιλκισιακού και γραμματέας του Συλλόγου Σαρακατσανέων του Ν. Κιλκίς.

Σχολιάστε