My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ο ΓΑΣΚ συγχαίρει τη νέα ΓΓΑ

Ευχάριστη είδηση για τον αθλητισμό της Βόρειας Ελλάδας αποτέλεσε η ανάθεση της θέσης της Γενικής Γραμματέως Αθλητισμού στην Κούλα Γιαννακίδου, παλιά πρωταθλήτρια στίβου του ΠΑΟΚ, προπονήτρια του ΠΑΟΚ και του Άρη αλλά και της Εθνικής ομάδας Στίβου.

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στην Κούλα Γιαννακίδου για την  τοποθέτησή της ως Γενικής Γραμματέως Αθλητισμού και της εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο Έργο, που της ανατέθηκε, τονίζοντας και τα εξής:

“Η κ. Γιαννακίδου γνωρίζει άριστα αυτό το νευραλγικό “αντικείμενο”, είναι Άξια, Έντιμη και απολύτως επαρκής, στοιχεία που προδικάζουν την Επιτυχία της!

Η Ναουσαία Κούλα Γιαννακίδου υπήρξε σπουδαία και πολυσύνθετη πρωταθλήτρια Στίβου του ΠΑΟΚ, με καλύτερο αγώνισμά της το άλμα σε Μήκος.

 Ευελπιστούμε ότι η Κυριακή Γιαννακίδου – επί σειρά ετών καθηγήτρια  Κλασικού αθλητισμού στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης-, θα … αποφύγει τους “βραχυκυκλωματικούς σκοπέλους” της “Συντεχνίας” των “καρεκλοκένταυρων” του Αθλητισμού μας και ως άξια και έντιμη Γ.Γ.Α. θα παράσχει “Έργο πνοής” στο “χειμαζόμενο” Ελληνικό Αθλητισμό σ’ αυτούς τους … “δύσκολους καιρούς” που περνά η Πατρίδα μας!”

 

Σχολιάστε