My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ο Αμοιρίδης τις διαφοροποιήσεις

Συνέχεια στο θέμα της απομάκρυνσης της Καλλισθένης Πάκα από τη θέση υπευθύνου της ΝΟΔΕ για νομικά θέματα, δίνει “εμμέσως πλην σαφώς” ανοικτή επιστολή του στελέχους της ΝΔ, Παναγιώτη Αμοιρίδη, προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Μηνά Παπαδόπουλο.

Ο κ. Αμοιρίδης, κάνοντας λόγο για μη στήριξη της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς από τον κ. Παπαδόπουλο, τάσσεται υπέρ της συμπαράταξης την επομένη των εκλογών, στελεχών και υποψήφιων “που προέρχονται από τη ΝΔ ή στήριξαν συνδυασμούς και προσπάθειες της παράταξης από διάφορες θέσεις”.

Η επιστολή Αμοιρίδη:

“Κύριε Πρόεδρε

Προφανώς, ο ρόλος σας επιβάλλει να τηρήσετε κάποιες διαδικασίες και κανόνες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο υπέρτερος όμως κανόνας είναι το καλό της παράταξης, συνδυαζόμενο με το καλό της τοπικής κοινωνίας που εκπροσωπείτε.

Ο επιζητούμενος αυτός συνδυασμός, πιστεύω ότι θα οδηγούσε την επομένη των εκλογών, στελέχη και υποψήφιους που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία ή στήριξαν συνδυασμούς και προσπάθειες της παράταξης από διάφορες θέσεις,  σε συμπαράταξη ή σε σύμπνοια για την πρόοδο του τόπου.

Όλοι, λίγο ή πολύ, έχουμε ακολουθήσει και προσωπικές επιλογές, διαφοροποιούμενοι από τις στενές κομματικές γραμμές, σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο μη διαφοροποιηθείς πρώτος  τον λίθον βαλέτω.

Στις επιμελητηριακές εκλογές του 2006 που ήμουν υποψήφιος Πρόεδρος, προτάθηκα ως τέτοιος μέσα από μια διαδικασία αναζήτησης υποψηφίου από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Η υποψηφιότητά μου όμως, δε στηρίχθηκε τελικά από όλο το χώρο της ΝΔ. Υπήρξαν άλλες εκτιμήσεις από θεσμικούς και μη παράγοντες  του κόμματος, οι οποίοι είχαν άλλες προτεραιότητες.

Μεταξύ των διαφοροποιηθέντων, που το φώναξαν κιόλας, ήσουν και εσύ Πρόεδρε.

Από τότε όμως, έχουμε συνεργασθεί, έχουμε αντιμετωπίσει εκλογικές διαδικασίες και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο είτε κομματικών είτε άλλων δραστηριοτήτων, κινούμενοι στην τοπική κοινωνία που αγαπάμε και θέλουμε να συμβάλλουμε στην πρόοδό της.

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι τις υπερβάσεις μας, αφήνοντας περιθώρια συνεργασίας στον κομματικό χώρο που ανήκουμε και βέβαια στον τόπο που ζούμε.”

Σχολιάστε