My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Αετός στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων

Από τον Αετό Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τηρείται ηλεκτρονικό μητρώο, στο οποίο καταχωρούνται όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, τα οποία φέρουν την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του ν. 2725/1999 (Α΄ 121).

Τα στοιχεία που εισάγονται στο μητρώο διατηρούνται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μεταφέρονται στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων του άρθρου 24 του ν. 4373/2016 (Α΄ 49).

Το μητρώο αθλητικών σωματείων συνιστά για τους τρίτους επίσημη πηγή πληροφόρησης της ιδιότητας του σωματείου ως αθλητικού, η δε Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δύναται να αναρτήσει στο διαδίκτυο, ελευθέρως προσβάσιμη στο κοινό, ηλεκτρονική εφαρμογή, που να επιτρέπει την επιβεβαίωση της εγγραφής συγκεκριμένου σωματείου στο μητρώο.

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ, ύστερα από μια δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις, περίπλοκη διαδικασία, υπέβαλε ως όφειλε πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο στην ΓΓΑ, και από τις 13 Νοεμβρίου του 2020, ο υποβληθείς φάκελος έχει εγκριθεί.

Κατά συνέπεια ο σύλλογος, με βάση τα νέα δεδομένα, είναι αναγνωρισμένος από το ΥΠ.ΠΟ.Α, και από τούδε, θα απολαμβάνει όλα τα προνόμια που απορρέουν από τις ενισχυτικές δράσεις του υπουργείου.

Οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι η όλη διαδικασία είναι μια διαδικασία ορόσημο για όλους όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό (συμπεριλαμβανομένων και ημών), δεδομένου του ότι διασφαλίζει όλα τα εχέγγυα για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των ερασιτεχνικών σωματείων που είναι και η καρδιά του αθλητισμού.

Σχολιάστε