My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Αίας στον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών

Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά τον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

inimarathonios-giannitsaΗ διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη συνδιοργάνωση του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και με την συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – Ο.Μ.Γ. και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς για ακόμη μία χρονιά έλαβε μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα με συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο «PellaHalfMarathon» και στη διαδρομή ελεύθερου Τρεξίματος των 6 χιλιομέτρων.

Στη γραμμή της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου βρέθηκε ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του Αίαντα, Αντώνης Μηλιώτης ο οποίος πρόσθεσε μία ακόμα καλή παρουσία στο ενεργητικό του ολοκληρώνοντας την διαδρομή στην 25η θέση ανάμεσα σε 233 δρομείς.. Ο τερματισμός για τον Μηλιώτη ήρθε μετά από 1:33:11, επίδοση ικανοποιητική αν και θα μπορούσε να ήταν κατά πολύ καλύτερη αν δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα προ του αγώνα.

misailidisΣτον δρόμο των 6 χιλιομέτρων όπου δεν υπήρχε επίσημη κατάταξη, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς, Κυριάκος Σαχπεκίδης και ο 13χρονος ταλαντούχος Παντελής Φαχουρίδης οι οποίοι με χρόνο 27:40 και 28:30 αντίστοιχα κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη 10άδα δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση παρά το ότι βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς.

Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής δρόμων του Αίαντα, Φίλιππος Μισαηλίδης και γονείς των παιδιών. Επόμενη αγωνιστική εμφάνιση για τον σύλλογο του Κιλκίς θα είναι Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις Σέρρες.

Σχολιάστε