My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο άνεμος έφερε πανελλήνια διάκριση!

Μια σημαντική πρωτιά κατέκτησε ο Κιλκισιώτης ερασιτέχνης φωτογράφος και βασικό μέλος της δραστήριας Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς, Αλέξανδρος Περτσινίδης, στον πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργάνωσε φέτος η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), με θέμα «Φωτογραφίζοντας τον άνεμο στην Ελλάδα».

Ο Κιλκισιώτης φωτογράφος συμμετείχε στον διαγωνισμό στην κατηγορία «η Ανεμογεννήτρια στο τοπίο – το τοπίο της Ανεμογεννήτριας» και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής ανάμεσα σε 330 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Η άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία που τράβηξε στο Δροσάτο, επιλέχθηκε ως η καλύτερη και στις τέσσερις θεματικές κατηγορίες του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός διεξήχθη από την ΕΛΕΤΑΕΝ στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας – Global Wind Day, (15 Ιουνίου 2020).

Ο Αλέξανδρος με την καθηλωτική σύνθεση που κατόρθωσε να απαθανατίσει, ανέδειξε όχι μόνο το Κιλκίς, αλλά και την σπουδαία δουλειά που επιτελείται στην Φωτογραφική Ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: gnomikilkis

Σχολιάστε