My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο Άδωνις έλυσε την Novartis

Της Άντας Ψαρρά.


Επιτέλους ο Άδωνις Γεωργιάδης έλυσε το μυστήριο του ποιοι και πώς δωροδοκήθηκαν από Novartis. Ποιοι είναι αυτοί που δωροδοκήθηκαν από τη φαρμακευτική εταιρία η οποία μπορεί μεν να θησαύριζε αλλά «σώζει ζωές», σύμφωνα με όσα είχε πει ο ίδιος απαντώντας στους δημοσιογράφους της ελβετικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης πιθανότατα χρηματίστηκαν από την εταιρία και για τον λόγο αυτό έφεραν στη συνέχεια νομοσχέδιο για τον τρόπο που θα αποφασίζονται οι τιμές του φαρμάκου!

Είναι προφανές ότι από το 2006 μέχρι το 2014 που η εταιρία θησαύριζε (ακόμα και με τους υπολογισμούς της Ελένης Ράικου) με αθέμιτες πρακτικές σε βάρος του Δημοσίου, με τους ανθρώπους της να συμμετέχουν σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων —μηδέ των υπουργικών γραφείων εξαιρουμένων— κινητήριος μοχλός ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ!

Το 2006 άρχισε λοιπόν να εξυφαίνεται η σκευωρία, προφανώς διότι ο Τσίπρας, ο Πολάκης, αλλά και η Novartis είχαν από τότε μια προαίσθηση ότι το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ θα κέρδιζε τις εκλογές και επομένως θα μπορούσαν πλέον με επίορκους δικαστές να ενοχοποιήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και ταυτόχρονα να κοστολογήσουν ακόμα πιο ακριβά τα φάρμακα της εταιρίας, η οποία και τους δωροδοκούσε.

Όμως οι αχάριστοι Τσίπρας και Πολάκης πριν ακόμα τα πάρουν έστειλαν στη Δικαιοσύνη την υπόθεση, ενώ η γνωστή για το μαζοχισμό της φαρμακευτική εταιρία, παρόλα αυτά, έσπευσε στη συνέχεια να τους χρηματίσει.

Τη σημερινή δήλωση του υπουργού μάλλον θα δυσκολευτεί να την υπερασπιστεί ακόμα και ο ΣΚΑΪ!

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε