My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Οριστικά στο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ

Οριστικά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη θα είναι ο Γιώργος Φλωρίδης. Τη σχετική δήλωση έκανε πριν λίγο ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

venizelos-floridisΣύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα ΝΕΑ, η συμφωνία έκλεισε χθες (Τρίτη) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, μετά από τετ-α-τετ Βενιζέλου-Φλωρίδη, ενώ είχαν προηγηθεί διαβουλεύσεις με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο συμμετοχής του πρώην υπουργού στις εκλογικές λίστες. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει εντός της ημέρας.

Ο κ. Φλωρίδης επιστρέφει έπειτα από τριάμισι χρόνια μετά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα τον Ιούνιο του 2011 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ακολουθούμενη από τον Γ. Παπανδρέου πολιτική στο θέμα αντιμετώπισης της κρίσης. Η επιστροφή του θεωρείται ρελάνς του Ευ. Βενιζέλου στον Γ. Παπανδρέου.

Απ` το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται εμμέσως ότι οι παράλληλες επαφές που είχε η ηγεσία του κόμματος με την Άννα Διαμαντοπούλου δεν απέφεραν καρπούς, καθότι η κ. Διαμαντοπούλου επιθυμούσε να κατέβει η ίδια ως επικεφαλής στο Επικρατείας και να μην είναι υποψήφια στην Α’ Αθήνας.

Η δήλωση Βενιζέλου

Η επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, θα είναι ο Γιώργος Φλωρίδης που συστρατεύεται στον αγώνα που δίνουμε για την χώρα και τη παράταξη.

Ο Γιώργος Φλωρίδης πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη.

Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ , πάντα σε στενή επαφή με τη κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011.

Πορευτήκαμε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και σε πολλές κρίσιμες φάσεις.

Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων μας. Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη μπορεί να παίξει γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη.

Ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες.»

Σχολιάστε