My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ορεινός Αγώνας – Δρόμος Υγείας στο Κιλκίς

Ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διοργανώνει τον 6ο Ορεινό αγώνα  Kilkis Trail 22 χλμ., τον 4ο Δρόμο Υγείας – Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 4,8  χλμ.  και τον Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών.

Οι αγώνες  θα διεξαχθούν  την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου  2019   και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες και να κάνουν την εγγραφή τους σε έναν από τους παραπάνω αγώνες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:   http://www.sdyk.gr

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τόπος εκκίνησης: Θερινός κινηματογράφος Λόφου Αγ. Γεωργίου Κιλκίς

Τόπος τερματισμού: Θερινός κινηματογράφος Λόφου Αγ. Γεωργίου Κιλκίς

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

 Ώρες Εκκίνησης:

– Ώρα εκκίνησης Δρόμου Υγείας 4,8 χλμ 10:00 π.μ

– Ώρα εκκίνησης ημιμαραθωνίου  9:00 π.μ

-Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα 9:30 π.μ.

Ώρες Απονομών :

– Δρόμου Υγείας 4,8 χλμ 12:30 π.μ

– Ορεινού Ημιμαραθωνίου  12:15 π.μ

–  Παιδικού αγώνα:  αμέσως την εκκίνηση των 5 χλμ.

Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στον χώρο του θερινού κινηματογράφου..  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail

Η διαδρομή του 6ου Kilkis Trail είναι περίπου 22 χλμ. και κινείται σε πανέμορφα μονοπάτια, τα οποία καλύπτουν το 90% της διαδρομής. Στα πρώτα 800 μέτρα έχουμε  άσφαλτο, τα μονοπάτια είναι περίπου 19χλμ και 2 χλμ περίπου είναι χωματόδρομοι. Εκτός από 3 περιπτώσεις που θα διασχίσετε 200-300 μέτρα χωματόδρομου όλα τα μονοπάτια είναι το ένα απέναντι από το άλλο διασχίζοντας κάθετα τον δρόμο.

Τα υψομετρικά είναι περίπου 850 μέτρα. Θα ξεκινήσουμε από την αψίδα και θα κινηθούμε δεξιά για 800 περίπου μέτρα σε άσφαλτο, πριν μπούμε στο πρώτο μονοπάτι. Στο πρώτο μισό του λόφου που βρισκόμαστε οι εναλλαγές ανηφόρας κατηφόρας είναι συνεχείς, χωρίς τις παρατεταμένες ανηφόρες και τις αντίστοιχες κατηφόρες.

Η διαδρομή στο μεγαλύτερο ποσοστό της καλύπτεται από σκιά, γιατί  βρίσκεται μέσα σε πευκόδασος στο μεγαλύτερο μέρος του, σε βελανιδιές και ρεματιές .

Τα μονοπάτια είναι καθαρά χωρίς πέτρες, εκτός από ένα μικρό μονοπάτι 500 περίπου μέτρων στο 6ο χλμ και ενός ακόμα μήκους 2 χλμ από το 11ο χλμ περίπου, το οποίο κινείται μέσα σε βράχια και ρέματα .Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αλλαγές οι οποίες θα αυξήσουν την υψομετρική διαφορά.

Ως ώρα ολοκλήρωσης του ορεινού ημιμαραθωνίου ορίζεται η 13:00 μ.μ.,  4 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα.

4,8 χλμ. Kilkis Run

Η διαδρομή του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 4,8 χλμ. είναι εξ ολοκλήρου ασφάλτινη. Ακολουθούμε τον περιφερειακό δρόμο του Αγ. Γεωργίου και επιστρέφουμε από τον πρώτο παράλληλο δρόμο.

Στην διαδρομή θα συναντήσουμε μικρές ανηφορο-κατηφόρες με μικρό βαθμό δυσκολίας. Θα περάσουμε από το Σπήλαιο, το Μουσείο, την Μητρόπολη και το πάρκο του Κιλκίς.

Ως ώρα ολοκλήρωσης του Δρόμου Υγείας  ορίζεται η 11:30 μ.μ., 01:30 ώρα μετά την εκκίνηση του αγώνα.

1.000 μ. παιδικός αγώνας Δρόμος Σπηλαίου

Η διαδρομή των 1.000 μ. είναι εξ ολοκλήρου ασφάλτινη και ακολουθεί μία κυκλική πορεία, ξεκινώντας από το θέατρο Λόφου, σπήλαιο και μετά είσοδο στο θέατρο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 22 και τα 4,8 χιλ. , θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα, στη διεύθυνση:  http://www.sdyk.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η εγγραφή θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών   το σχετικό αντίτιμο στον λογαριασμό με δικαιούχο τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς, ΙΒΑΝ:GR94 0260 1300 0002 7020 0714892, ΟΨΕΩΣ: 0026.0130.27.0200714892 ,τράπεζα Eurobank.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που η μεταφορά γίνεται από διαφορετική τράπεζα θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ που θα επιβαρύνεται ο αθλητής. Σε περίπτωση οποιουδήποτε κολλήματος παρακαλούμε επικοινωνήστε με την διοργάνωση.

Στην κατάθεση των χρημάτων είναι απαραίτητο να σημειώνεται το όνομα του καταθέτη- αθλητή. Το ίδιο ισχύει και για τις ομαδικές εγγραφές, όπου πρέπει να εμφανίζονται τα ονόματα όλων των αθλητών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι αθλητές που θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους με την κατάθεση του ανάλογου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουν το ονοματεπώνυμο τους τυπωμένο στον αριθμό συμμετοχής τους (bib). Όσοι δεν προχωρήσουν σε ολοκλήρωση της εγγραφής τους θα λάβουν το πακέτο συμμετοχής με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων που θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα.

Ειδικά για τον  Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

Με ηλεκτρονική υποβολή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.  

 Μικρός αριθμός εγγραφών  δύναται να γίνουν και στον χώρο της αφετηρίας, έως και μία ώρα πριν από την εκκίνηση, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι:

Ορεινός Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail: 15 ευρώ (12 ευρώ ομαδική εγγραφή)  Περιλαμβάνει: Τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα, μετάλλιο, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικά δώρα, γεύμα-σνακ στον τερματισμό.

Δρόμος Υγείας 4,8 χιλ. Kilkis Run: 5 ευρώ (4 ευρώ ομαδική εγγραφή) Περιλαμβάνει: Αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα, μετάλλιο, αναμνηστικά δώρα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, γεύμα-σνακ στον τερματισμό.

Παιδικός Αγώνας 1000 μ. Δρόμος Σπηλαίου : Δωρεάν (Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί μετάλλιο και σνακ στον τερματισμό)

Ομαδική εγγραφή μπορεί να γίνει με 6 ή και  περισσότερες συμμετοχές.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας άνω των 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν, ύστερα από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

Στον παιδικό αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας μέχρι 12 ετών (γεννημένοι μέχρι το έτος 2008).

Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του αγώνα. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Ολοκληρώνοντας την ηλεκτρονική εγγραφή αποδέχονται τους όρους συμμετοχής και αναλαμβάνουν την ευθύνη συμμετοχής στον αγώνα σε σχέση με την κατάσταση της υγείας τους.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η  χρονομέτρηση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 21,5 και 4,8 χιλ. θα είναι ηλεκτρονική. Η καταγραφή των αθλητών   θα γίνεται στην εκκίνηση και στον τερματισμό.

 Προσοχή :  Οι αθλητές που δεν θα έχουν το χορηγούμενο chip χρονομέτρησης ή δεν θα έχουν καταχωρηθεί στα σημεία ελέγχου, δεν θα συμπεριληφθούν στους τερματίσαντες.

Ο αριθμός συμμετοχής θα πρέπει να φέρεται σε εμφανή σημείο, ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει

– Το Σάββατο  21/9 ώρες 18:00-21:00 στην πλατεία Ειρήνης κατά την διάρκεια του Pasta Party. Συνιστάται στους αθλητές από το Κιλκίς αλλά και σε όσους μπορούν να παραβρεθούν στο Pasta Party να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το Σάββατο για δική τους διευκόλυνση αλλά και της διοργάνωσης.

-Την Κυριακή 22/9 στην αφετηρία του αγώνα από την γραμματεία , από τις 7:30 π.μ μέχρι και τις 8:45π.μ. για τον ορεινό αγώνα τις 9:00 για τον παιδικό αγώνα και τις 9:30 για τα 4,8 χλμ. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών έως τις 8:45 π.μ, στην αφετηρία.  Επίσης στο χώρο της εκκίνησης και τερματισμού θα υπάρχουν αποδυτήρια.

ΒΡΑΒΕΙΑ -ΕΠΑΘΛΑ

Ορεινός αγώνας (22 χλμ) :

Βράβευση θα γίνει στους 3 πρώτους αθλητές/τριες της Γενικής κατάταξης και στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας στους οποίους θα δοθούν κύπελλα και αναμνηστικά δώρα.

Επισημαίνουμε ότι για την συμπλήρωση κατηγορία τίθεται ως προϋπόθεση η συμμετοχή 3 τουλάχιστον αθλητών/τριων

Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, καθώς και  πακέτο συμμετοχής που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

Αγώνας Υγείας – Δυναμικού βαδίσματος (4,8 χμ.) :

Βράβευση θα γίνει στους τρεις πρώτους αθλητές της κατηγορίας ανδρών και στις τρεις πρώτες νικήτριες της κατηγορίας Γυναικών. 

Αναμνηστικά μετάλλια, θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν καθώς πακέτο συμμετοχής  που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

Ειδικό βραβείο θα δοθεί στην ομάδα με την πολυπληθέστερη συμμετοχή. (τα στοιχεία θα προκύψουν με βάση την ομάδα που θα έχουν δηλώσει οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους).

1.000 μ. παιδικός αγώνας Δρόμος Σπηλαίου :

Μετάλλια θα δοθούν σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν. Στα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια θα δοθεί δώρο για επιβράβευση.

Το Δημοτικό Σχολείο με την πολυπληθέστερη ομάδα, θα βραβευθεί με ειδική τιμητική πλακέτα.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ημιμαραθωνίου

Ανδρών:      18-30, 30-50, 50+

Γυναικών:  18-30, 30-50, 50+

Σε περίπτωση που σε μία κατηγορία δεν θα υπάρξουν αθλητές (τουλάχιστον 3) , αυτή μεταφέρεται στην αμέσως προηγούμενη.

Δρόμος Υγείας-Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 4,8 χμ.

Ανδρών: Γενική

Γυναικών: Γενική

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Ορεινός αγώνας Kilkis Trail

4 σταθμοί : Στο 4 χλμ. (νερό), στο 8,5 χλμ. (νερό + ισοτονικά+σνακ) στο 13,5χλμ. (νερό,coca cola ισοτονικό και σνακ), στο 17,5 χλμ.(νερό+ισοτονικό).

4,8 χμ. Kilkis Run

1 σταθμός στο 2,5 χιλ. με νερό.

 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, τον σύλλογο ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Κιλκίς  , το τμήμα ”Σαμαρειτών” του Ερυθρού Σταυρού  και την  INTERAMERICAN.

Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση  και στον τερματισμό, με την μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

 PASTA PARTY  (ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ) ΣΑΒΒΑΤΟ 21/9 18:00-21:00

Το Σάββατο 21/9 στην πλατεία Ειρήνης στην πόλη του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί Pasta Party με ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ (Μέγας χορηγός του αγώνα). Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 και κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί αφού παραλάβει το πακέτο συμμετοχής του να απολαύσει δωρεάν ένα γεύμα ζυμαρικών και να γεμίσει με τους απαραίτητους υδατάνθρακες που θα χρειαστεί την επόμενη μέρα στον αγώνα. Μέχρι τις 21:00 θα μπορούν όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους να λαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής και να λάβουν όποια άλλη πληροφορία χρειάζονται.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιδίωξη όλων μας είναι η δημιουργία μία γιορτής με τα απαιτούμενα γι’ αυτό συστατικά.

Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους μπορούν να ξεναγηθούν δωρεάν στο σπήλαιο και το παλαιοντολογικό μουσείο .

Θα υπάρχουν περίπτερα με διάφορα εκθέματα αθλητικά και μη, καθώς και εξειδικευμένη διατροφολόγος που θα κάνει ανθρωπομετρικές μετρήσεις και θα λάβετε πληροφορίες και μυστικά υγιεινής διατροφής. . 

Τέλος θα υπάρχουν όμορφα και ιδιαίτερα δώρα για κλήρωση  καθώς και διάφορα εκπτωτικά κουπόνια για υπηρεσίες και προϊόντα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

e-mail : info@sdyk.gr
facebook : Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς-ΣΔΥ Κιλκίς

 

Σχολιάστε