My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ειδομένη

Σε μια ακόμη σειρά σημαντικών δράσεων προχωρούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά του ρατσισμού, δείχνοντας μεταξύ άλλων και την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη.

paok-prosfyges-001Η αρχή έγινε χθες (Δευτέρα) το βράδυ με ημερίδα εναντίον του ρατσισμού στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας, με ομιλητές τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Παπα Χρήστο, τον Δημήτρη Τσιάρα από την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπο του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης.

Το ερχόμενο Σάββατο 28 Νοεμβρίου, οι οπαδοί του Δικεφάλου θα παραλάβουν απ` τον ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας ότι έχει μαζευτεί την προηγούμενη χρονική περίοδο από τρόφιμα, ρούχα και κουβέρτες και στη συνέχεια θ` αναχωρήσουν για την Ειδομένη του Κιλκίς, όπου τα είδη θα μοιραστούν στους πρόσφυγες σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, όπως τονίζει σχετική ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικά, ν` αναφέρουμε ότι ο δημοφιλής πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στην ομιλία του στην αντιρατσιστική ημερίδα ανέφερε:

“Κανείς από εμάς δεν είναι ανώτερος από τον άλλο. Όλοι όταν πεθάνουμε θα πάμε στο ίδιο μέρος. Πλούσιοι και φτωχοί! Αν κάποιος είναι άνδρας ένα πράγμα πρέπει να κάνει: Να κοιτάξει προς τα κάτω αυτόν που είναι πεσμένος όχι για να τον ρίξει πιο κάτω αλλά για να τον σηκώσει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τίποτε στη ζωή τους. Τώρα πρέπει να τους βοηθήσουμε».

Σχολιάστε