My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΟΝΝΕΔ: Αιχμές τέως προέδρου

*Δήλωση του νέου προέδρου.

Με την αιχμή “βάλαμε στόχο να μην αποτελεί η οργάνωση μας έναν κομπάρσο ή μια σφραγίδα αλλά να προσφέρει ουσιαστικά στον πολιτικό διάλογο με νέες καινοτόμες προτάσεις, να μην φοβάται να πάρει θέση απέναντι στα κακώς κείμενα”, αποχώρησε από τη θέση του  ο τέως, πλέον, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς Παναγιώτης Ζιούτας.

Τη θέση του κ. Ζιούτα καταλαμβάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης, που ανακηρύχτηκε πρόεδρος αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος και για τον οποίο ο απελθών προκάτοχός του δηλώνει ότι θα σταθεί “δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί”.

Η δήλωση του απελθόντα προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς έχει ως εξής:

“Το 2016 περίπου 200 συντοπίτες μου νέοι και νέες από όλο τον νόμο με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς.

Μαζί με φίλους και φίλες που με πλαισίωσαν προσπαθήσαμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη αυτή. Βάλαμε στόχο να μην αποτελεί η οργάνωση μας έναν κομπάρσο ή μια σφραγίδα αλλά να προσφέρει ουσιαστικά στον πολιτικό διάλογο με νέες καινοτόμες προτάσεις, να μην φοβάται να πάρει θέση απέναντι στα κακώς κείμενα και τέλος να προβεί σε 2 πολιτικές εκδηλώσεις με ομιλητές τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Βασίλη Κικίλια όπως και σε 4 φιλανθρωπικές δράσεις. Λάθη σίγουρα έγιναν αλλά λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα!

Κλείνοντας τον απολογισμό μου παραθέτοντας κάποιες φωτογραφίες από την διαδρομή μας αυτά τα σχεδόν 4 χρόνια θα ήθελα να ευχαριστώ όλα τα παιδιά που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτήν την πορεία και ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στην Νατάσα Σωτηριάδου, η οποία στάθηκε δίπλα μου αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας μου.

Την σκυτάλη πλέον παίρνει ένα άξιο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς ο Γιάννης Βασιλειάδης! Δηλώνω παρών δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει ακόμη υψηλότερα πράγματα”.

Δήλωση του νέου προέδρου

Σε δήλωσή του, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, Γιάννης Βασιλειάδης, αναφέρει:

“Στις 20/1/20 κατέθεσα την υποψηφιότητα για την προεδρεία της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς ευχαριστώ θερμά τους 60 οννεδίτες και οννεδίτισσες που με πίστεψαν από την αρχή και υπέγραψαν ηλεκτρονικά για την υποψηφιότητα μου. 

Προχθές 10/02/2020 ανακηρύχτηκα Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς. Η ΟΝΝΕΔ καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία των εξελίξεων και ο νομός Κιλκίς θα είναι παρών. 

Για την ΟΝΝΕΔ δεν υπάρχουν αρεστοί και εκλεκτοί αλλά νέοι και νέες, που σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες βγαίνουν πάντα μπροστά. Η επιμονή στη συμμετοχή, την παρέμβαση και τη δραστηριοποίηση είναι ζητούμενο, καθώς επιβάλλεται να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για το μέλλον μας. 

Όλοι μαζί ενωμένοι με μπροστάρη τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης αγωνιζόμαστε ώστε οι νέοι να έχουν καλύτερο μέλλον από εμάς. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο Πάνο Ζιούτα για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία. 

Σ’αυτή την προσπάθεια σας θέλω όλους δίπλα μου.

Ήρθε η ώρα της γενιάς μας.”

Σχολιάστε