My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΟΝΝΕΔ: Καταδικάζει μεν αλλά…

Με ανακοίνωσή της, ο ΟΝΝΕΔ Κιλκίς καταδικάζει “τρομοκρατικές και άνανδρες ενέργειες, όπως αυτή που συνέβη τις προηγούμενες μέρες στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Ειρήνη Αγαθοπούλου”. Παράλληλα, ωστόσο, εξαπολύει επίθεση στους τέσσερις συνυποψηφίους της παθούσας, χαρακτηρίζοντας τη κοινή τους ανακοίνωση ως “προβοκατόρικο και ακραίο δελτίο τύπου”, ενώ επαναφέροντας τη “θεωρία των δυο άκρων” επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση μπαχαλάκηδων κα. Τέλος, κάνει λόγο για καταστροφή πλακάτ και τραπεζιού με προεκλογικό υλικό έξω από τα γραφεία του κόμματος από αγνώστους, ενώ για την επίθεση στο αυτοκίνητο της κ. Αγαθοπούλου αφήνει υπονοούμενα “για ένα γεγονός που στήθηκε για να προσελκύσει τα φώτα και να γίνει ντόρος στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας”.

Τραμπουκισμοί ΝΔ-001

Η φωτογραφία με την οποία η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς συνοδεύει την ανακοίνωσή της

Η ανακοίνωση:

Καταδικάζουμε και δηλώνουμε την ντροπή μας για τους ανθρώπους που λόγω ένδειας επιχειρημάτων καταφεύγουν σε τρομοκρατικές και άνανδρες ενέργειες, όπως αυτή που συνέβη τις προηγούμενες μέρες στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.,Κα Ειρήνη Αγαθοπούλου. Σε έναν φιλήσυχο νομό όπως είναι το Κιλκίς αλλά και στη χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία τέτοιες τακτικές δεν χωράνε. Με αυτό μας το μήνυμα λοιπόν, ως συντοπίτες της Κας Αγαθοπούλου συμπαραστεκόμαστε σε αυτή και καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους πρακτικές.

Θα μπορούσαμε, με ευκολία να πούμε ότι ήταν ένα γεγονός που στήθηκε για να προσελκύσει τα φώτα και να γίνει ντόρος στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Όμως δεν δυνάμεθα να διανοηθούμε ότι ακολουθούνται τέτοιου είδους παλαιοκομματικές τακτικές από νέους ανθρώπους.

Θα θέλαμε επίσης να δηλώσουμε την θλίψη μας για το δελτίο τύπου που οι τέσσερις συνυποψήφιοι της Κας Αγαθοπούλου συνυπογράφουν. Ένα προβοκατόρικο και ακραίο δελτίο τύπου συμπαράστασης στην παθούσα στο οποίο, εκμεταλλευόμενοι μια άστοχη δήλωση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, φωτογραφίζουν σαν υποκινητές ή και δράστες του κατάπτυστου αυτού συμβάντος ανθρώπους που πρόσκεινται στη παράταξη μας.

Ξεχνάνε βλέπετε ότι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ήταν αυτός που υποκινούσε καταλήψεις και μπαχαλάκιδες σε πανεπιστήμια και πορείες. Μέλη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ήταν οι άνθρωποι οι οποίοι προσπάθησαν να προστατεύσουν τους αναρχικούς που για χρόνια είχαν κάνει κατάληψη στη Βίλα Αμαλία στην Αθήνα. Ξεχνάνε ότι στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ήταν μάρτυρες υπεράσπισης, στις δικαστικές αίθουσες, των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη. Άνθρωποι που σχεδόν ποτέ δεν έχουν καταδικάσει τη βία ενάντια σε κυβερνητικά στελέχη κατά τα προηγούμενα χρόνια τώρα μας παραδίδουν μαθήματα ήθους.

Θέλουμε επίσης να γνωστοποιήσουμε ότι την πρώτη κιόλας μέρα που τοποθετήσαμε έξω από τα γραφεία του κόμματος μας πλακάτ και τραπεζάκι με προεκλογικό υλικό, άγνωστοι μας τα κατέστρεψαν σπάζοντας τα με κλωτσιές. Ουδέποτε όμως καλλιεργήσαμε φιλοπολεμικό κλίμα.

Ζητάμε από τους συμπολίτες μας λοιπόν, με τη δύναμη της ψήφου τους να βάλουν στο περιθώριο τα άκρα είτε προέρχονται από τα δεξιά είτε από τα αριστερά και να τιμωρήσουν όσους ακολουθούν τακτικές που θυμίζουν άλλα πολιτεύματα και εποχές.

Σαν νέοι που συμμετέχουμε ενεργά για να αλλάξουμε τη σκουριασμένη νοοτροπία που μας έφερε σε αυτή τη κατάντια και υποθήκευσε το μέλλον μας, καταδικάζουμε κάθε τέτοιου είδους πρακτική και πολιτική που προέρχεται από τα άκρα. Η Δημοκρατία έχει όρια, όχι άκρα.

Σχολιάστε