My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ομιλία Παραστατίδη στο Κιλκίς

Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων και του πολιτικού ζητήματος που εγέρθηκε απ` τη γνωστή κοινή δήλωσή του με τον Οδ. Βουδούρη, ο Θόδωρος Παραστατίδης πραγματοποιεί ομιλία στο Κιλκίς, σήμερα Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου.

parastatidis_theodoros-mpimpasisΟ κ. Παραστατίδης θα αναφερθεί στις αιτίες που οδήγησαν στην κρίση, την  εμπλοκή του Δ.Ν.Τ. και την ανάδειξη της Τρόικας ως της μοναδικής πηγής εξουσίας, τα οποία «εκτροχίασαν την ελληνική οικονομία με φτωχοποίηση της Ελλάδας και των Ελλήνων», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση.

Ειδικά για το θέμα της δήλωσης, ο ανεξάρτητος βουλευτής αναμένεται να επαναλάβει ότι υπήρξε ατυχής διατύπωση και λανθασμένη ερμηνεία, γι` αυτό και η δήλωση ανακλήθηκε.

Είναι γνωστό, ωστόσο, ότι η αυστηρά επικριτική δήλωση του Μ. Γλέζου, που ακολούθησε, δημιούργησε πρόβλημα στον κ. Παραστατίδη, όσον αφορά την διαφαινόμενη σίγουρη μέχρι πρότινος συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς δηλώνει με τη σειρά του ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει τον κ. Γλέζο, πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν έχει ζητήσει από κανέναν να τον συμπεριλάβει σε ψηφοδέλτιο.

Στην ομιλία του, ο κ. Παραστατίδης αναμένεται επίσης να επαναλάβει τη σταθερή θέση του να μην ψηφίσει για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ερχόμενη Δευτέρα, στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή.

Σχολιάστε