My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ομαλά οι εκδηλώσεις, χωρίς ΧΑ

parelasiΧωρίς τη παρουσία εκπροσώπων της ΧΑ πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Κιλκίς οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και του Έπους του `40.

Η απουσία αυτή είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κανονικά η κατάθεση στεφανιών, αλλά και η παρέλαση, καθώς βέβαια κι η επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη.

Πάντως, απ` τη τελετή κατάθεσης στεφανιών απουσίαζε το ΚΚΕ, διαμαρτυρόμενο έτσι για την πρόσκληση συμμετοχής που εστάλη απ` την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς προς την ΧΑ. Έτσι, στεφάνια κατέθεσαν οι εκπρόσωποι όλων των υπολοίπων κομμάτων (Δ. Ιωακειμίδης για τη ΝΔ, Λ. Λαζαρίδης για τον ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παπουλίδης για το ΠΑΣΟΚ, Β. Μάτσκος για τους ΑΝΕΛ και Τ. Κωνσταντινίδου για τη ΔΗΜΑΡ), καθώς και οι παρόντες τρεις βουλευτές του νομού, Γ. Γεωργαντάς, Ειρ. Αγαθοπούλου και Θ. Παραστατίδης.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε και η παρέλαση νεολαίας και στρατού, ενώπιον των “επισήμων” και πλήθους κόσμου, με χαρακτηριστικό κι αυτήν τη φορά, τα εξαιρετικά αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Να σημειωθεί επίσης ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς διένειμαν στον κόσμο φυλλάδιο με θέσεις ενάντια στο νεοναζισμό και στα μνημόνια.

Σχολιάστε