My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Οι συνοριοφύλακες για το προσφυγικό

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων – Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. θα πραγματοποιήσει την 26η και 27η Αυγούστου 2015, περιοδεία στην περιοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και ειδικότερα τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης, ενώ θα επισκεφθεί παράλληλα την Ειδομένη.

eidomeniΣε σχετική ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ομοσπονδίας τονίζει:

Σκοπός μας να καταγράψουμε και να επισημάνουμε στην Φυσική Ηγεσία τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, αλλά και προβλήματα που προκύπτουν από αυτές τις μαζικές εκροές και έχουν συνέπειες ιδιαίτερες για την ασφάλεια και την υγιεινή τόσο του προσωπικού όσο και της τοπικής κοινωνίας.

Ήδη είμαστε αποδέκτες προβλημάτων που απορρέουν από τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών μιας πολιτικής που έχει επιλέξει η παρούσα Κυβέρνηση να εφαρμόζει για το μεταναστευτικό. Είμαστε βέβαιοι πως η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα εντείνει το πρόβλημα και θα προκαλέσει ακόμη πιο σοβαρότερα προβλήματα.

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. ήδη έχει ζητήσει και θα επισκεφθεί το πρωί της 26ης Αυγούστου τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο Σοφιό στην Θεσσαλονίκη για να καταθέσει σειρά προβλημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και άπτονται της δικαιοδοσίας του.Κατόπιν θα επισκεφτεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς και τον Αστυνομικό Διευθυντή.
Μετά την καταγραφή των ζητημάτων, η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. θα μεταβιβάσει τα ζητήματα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση και δυνατή αντιμετώπισή τους.”

Σχολιάστε