My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Οι παλαίμαχοι Κιλκισιακού στη Καβάλα

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.30 στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα-Καβάλας οι ομάδες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της «Δόξας Αμυγδαλεώνα» και του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», στα πλαίσια των άριστων σχέσεων που διατηρούν τα τελευταία χρόνια, συναντήθηκαν και συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους πάνω στο χορτάρι, προσέφεραν όμορφο θέαμα και απέδειξαν με τις περίτεχνες ενέργειές τους ότι ο χρόνος που φορτώθηκε στις πλάτες τους σε καμία περίπτωση δεν τους στερεί τη δυνατότητα να αναδεικνύουν κάθε φορά το πλούσιο ταλέντο τους.

Η λήξη του αγώνα τους βρήκε να αποχωρούν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι ίσως το μοναδικό άθλημα που δημιουργεί στενούς δεσμούς και διαχρονικές φιλίες μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ των παλαιμάχων του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» με σκόρερ τους Παναγιώτη Ζιάκα και Γιάννη Μαυρόπουλο, κάτι που φυσικά ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους συμμετέχοντες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής των παλαιμάχων του Κιλκισιακού Θεόδωρος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τους: Κατσαμάκη Α., Καλπάκη Γ., Καραδήμο Δ., Δημητριάδη Θ., Πετρίδη Ι., Ζιάκα Π., Σκούπρα Ε., Μαυρόπουλο Ι., Νικολαΐδη Α., Δαηλίδη Γ., Λοκοβίτη Μ. και Χαλκίδη Σ.

Ο προπονητής των παλαιμάχων της Δόξας Αμυγδαλεώνα Νίκος Ζεϊτίδης χρησιμοποίησε τους: Πασχαλά Μ., Παπαβασιλείου Λ., Τσοχαταρίδη Θ., Γεωρμπαλίδη Α., Τουγιουτζή Φ., Καραγκιοζόπουλο Σ., Τσολακίδη Σ., Τσαρούχα Γ., Τασιάδη Β., Χαζαρίδη Κ., Ζεϊτίδη Ν. και Παναγιωτίδη Γ.

Οι τρεις διαιτητές του συνδέσμου Καβάλας έδωσαν ρεσιτάλ διαιτησίας μοιράζοντας ακριβοδίκαια την «πίττα» και αφήνοντας ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους.

Το βράδυ, μετά το πέρας του αγώνα, οι οικοδεσπότες παλαίμαχοι της Δόξας Αμυγδαλεώνα, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία που τους παρείχαν οι συνάδελφοί τους στο παρελθόν, παρέθεσαν πλούσιο γεύμα στους φιλοξενούμενους τους στον χώρο του γηπέδου. Οι επιδόσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και εκεί (στο φαγητό και το κρασί) υπήρξαν εξαιρετικές.

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

Σχολιάστε