My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ξεκινά το κτήριο νέου Γηροκομείου

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός και βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής του νέου Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς, έπειτα από ενέργειες του ίδιου και της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, σε συνεργασία με την πρόεδρο Βασιλική Νάκου και τα μέλη της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας.

Στην ανακοίνωση, ο κ. Γεωργαντάς υπενθυμίζει ότι παρότι τα κονδύλια για την υλοποίηση του έργου είχαν εξασφαλιστεί από τον Οκτώβριο του 2014, οι διαδικασίες αξιοποίησής τους ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2019, με την επίσκεψη της κ. Μιχαηλίδου, ενώ “η προσπάθεια αυτή είχε την αμέριστη και έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ιδίως των Αντιπεριφερειαρχών Ανδρέα Βεργίδη και Πάρι Μπίλλια”.

Σχετικά, ο κ. Γεωργαντάς, δήλωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζομένους του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς για την ακούραστη προσπάθειά τους να μη συμβιβάσουν ούτε στιγμή την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γηροκομείου μας, κατά τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Η αυταπάρνησή τους, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα: το Γηροκομείο διατηρήθηκε covid-free.

Σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο, η κατασκευή του νέου κτηρίου του Γηροκομείου μπαίνει πλέον σε τροχιά ολοκλήρωσης. Παρέχουμε στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας αυτό που αξίζουν: ένα σύγχρονο και άνετο κτήριο, που θα αναβαθμίσει αισθητά την καθημερινότητά τους».

Σχολιάστε