My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε το 2ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Κιλκίς

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την ευλογία του αρχιμανδρίτη πατέρα Επιφάνιου, ξεκίνησε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, η λειτουργία του 2ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Κιλκίς, με την συμμετοχή λυκοπούλων, προσκόπων, ανιχνευτών, βαθμοφόρων, μελών Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.) και γονέων.

Ο νέος αρχηγός Συστήματος Χρήστος Καναρόπουλος, τόνισε ότι το 2ο Σύστημα έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία, η οποία αποτελεί παρακαταθήκη για την συνέχεια με αιχμή του δόρατος τις αρχές και τα ιδανικά της Προσκοπικής Κίνησης. «Σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ, πιστοί στον σκοπό μας να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο και τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους» είπε και παρουσίασε τους βαθμοφόρους του Συστήματος Γιώργο Χατζηβασιλείου, Δημήτρη Γκορίδη, Γεωργία Ιορδανίδου, Τσόφα Κοβλακίδου, Άκη Τομπουλίδη, Γιώργο Χατζηβακαλέλη και Μάκη Αβραμίδη, πρώην Αρχηγό Συστήματος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ανάβασης των λυκοπούλων στους προσκόπους και των προσκόπων στην Κοινότητα Ανιχνευτών, με την ευχή όλων να ζήσουν νέες και πιο δυνατές εμπειρίες.

Τις ευχές για καλή χρονιά με προσκοπικό παιχνίδι εκ μέρους της Περιφέρειας και του Εφόρου Χρ. Τομπουλίδη μετέφερε ο Έφορος Ανάπτυξης Σάββας Σερασκέρης ενώ στον αγιασμό παρέστησαν ο πρόεδρος της Ε.Κ.Σ. του Συστήματος Αντώνης Κομπατσιάρης καθώς και οι πρώην Αρχηγοί Συστήματος Γιώργος Μωυσίδης, Άγγελος Χιονίδης και Στέλιος Αγγελίδης.

Η πρώτη συγκέντρωση έκλεισε με βιντεοπροβολές από την χρονιά που έφυγε.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 3:15 για τα Λυκόπουλα, και 4:45 για τους Προσκόπους. Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα 23410 28348 ή 6944 341216.

Σχολιάστε