My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Λύκειο Ελληνίδων ΚιλκίςΤο Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ. τελέσθηκε, για πρώτη φορά στις νέες εγκαταστάσεις, ο Αγιασμός των παιδικών τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς.

Οι αίθουσες χορού, αναμονής, συσκέψεων Δ.Σ., γραφείο γραμματείας καθώς επίσης και ο προαύλιος χώρος του Λυκείου, γέμισαν από ομιλίες, φωνές και χαμόγελα παιδιών, που πριν και μετά τον Αγιασμό «εξερευνούσαν» τους παραπάνω χώρους.

Ο Αγιασμός τελέσθηκε παρουσία των κυριών του Δ.Σ. καθώς επίσης και των δασκάλων χορού του Λυκείου Ελληνίδων. Μετά το πέρας του Αγιασμού, έγινε ο χωρισμός των τμημάτων, ανάλογα με την ηλικία και το χορευτικό επίπεδο του κάθε παιδιού. Στη συνέχεια μοιράστηκαν γλυκά εδέσματα στα παιδιά όπως επίσης και σελιδοδείκτες του Λυκείου Ελληνίδων, για τη νέα σχολική χρονιά. Λίγο αργότερα, την σκυτάλη παρέλαβαν τα εφηβικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων, τα οποία πραγματοποίησαν και την πρώτη τους πρόβα. Αργότερα, κατά τις 6, ήρθε η ώρα να χορέψει και το τμήμα των παραστάσεων.

Από εδώ και πέρα, κάθε Σάββατο (παιδικά, εφηβικά και τμήμα παραστάσεων) και κάθε Δευτέρα (τμήματα ενηλίκων) σας περιμένουμε στους χώρους μας, για χορό, τραγούδι, παιχνίδι και όμορφη παρέα. Θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών, που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς και ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ευχαριστούμε πολύ, και για ακόμη μία χρονιά, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Καλή χρονιά σε όλους!

Σας υπενθυμίζουμε σχετικά με τις τρέχουσες δραστηριότητές μας τα εξής:

v               Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με αφορμή την έναρξη της χρονιάς και τη στέγαση του, πλέον στις νέες εγκαταστάσεις από το Μάιο, διοργανώνει δύο απογευματινά, όχι μόνο για τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, αλλά και για τους φίλους του Λυκείου Ελληνίδων καθώς επίσης και για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το Λύκειο και τις δραστηριότητες του. Τα δύο (2) απογευματινά θα πραγματοποιηθούν στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο) και ώρα 18:00 μ.μ. Οι δύο ημερομηνίες που έχουν οριστεί για τα απογευματινά είναι οι: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 και Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012. Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μελών και φίλων του Λυκείου Ελληνίδων και προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν όλοι όσοι θέλουν, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και να δηλώσετε συμμετοχή σε μία από τις δύο παραπάνω ημερομηνίες έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012. Αυτό γίνεται ώστε να μοιραστεί ο αριθμός των ατόμων που θα παρευρεθούν στα απογευματινά μας, στις δύο παραπάνω ημερομηνίες. Είσοδος: Ελεύθερη

v               Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με αφορμή τα θυρανοίξια, του νέου ναού της Ιεράς μονής Τιμίου Προδρόμου (Ακριτοχώρι Σερρών), που θα γίνουν παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, στις 21 Οκτωβρίου 2012, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή / προσκύνημα στην Ιερά μονή και σας καλεί να συμμετέχετε σε αυτή του τη δραστηριότητα. Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ανακοινώνει ότι το συγκεκριμένο προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012. Ώρα αναχώρησης: 07:00 π.μ. από τον «Κήπο» Κιλκίς (δίπλα από τη Μητρόπολη Κιλκίς). Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ. Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε με τη γραμματέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς έως και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012.

v               Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Η συγκεκριμένη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, δηλαδή Σάββατο 3/11 (ημέρα αναχώρησης) και Κυριακή 4/11 (ημέρα επιστροφής). Θα ήταν μεγάλη μας χαρά, να συμμετέχετε στην εκδρομή αυτή και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη και όμορφη παρέα για το διήμερο αυτό. Παρακαλούμε πολύ οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έως και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012. Τιμή εισιτηρίου: 75 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εξής: λεωφορείο, διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων με πρωινό και είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης).

v               Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, κατανοώντας το δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών, που υπηρετούν στην Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση και ιδιαιτέρως την εποχή αυτή, προχωράει σε μία προσφορά για τους παραπάνω εκπαιδευτικούς. Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να έχουν μία επιπλέον βοήθεια στο διδακτικό τους έργο, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι διοργανώνει δωρεάν μαθήματα χορού για όλους τους παραπάνω εκπαιδευτικούς. Προκειμένου να δημιουργηθούν τα τμήματα και να οριστούν οι ώρες μαθημάτων, κρίνεται απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τη γραμματέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό. Παρακαλούμε πολύ οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έως και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο).

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

 

Σχολιάστε