My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ξανά κοινωνικό φροντιστήριο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Κιλκίς,  θα ξαναλειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, το οποίο λειτούργησε για πέντε έτη από το 2015 έως το 2020, αλλά τα τελευταία δύο έτη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊου ανεστάλη η λειτουργία του.

Φέτος, κατά το σχολικό έτος 2022-2023, ο Προϊστάμενος του Ναού αρχιμ. Επιφάνιος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Γεώργιο Ιωαννίδη στο Γραφείο της Ενορίας, παρόντος και του πρώην προέδρου του ΕΚΚ Δημητρίου Βουλγαράκη, ζητώντας την συμβολή του για την επαναλειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, όπως έκανε και τα προηγούμενα έτη.

Ο κ. Ιωαννίδης διαβεβαίωσε την βούληση της διοίκησης του Κέντρου να σταθεί εκ νέου αρωγός στην σημαντική αυτή φιλανθρωπική δράση της Εκκλησίας προς τους μαθητές του Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα (πολύτεκνοι, άνεργοι, κλπ) παραχωρώντας δύο αίθουσες του Εργατικού Κέντρου για να γίνονται τα μαθήματα των παιδιών από τους εθελοντές καθηγητές.

Ο π. Επιφάνιος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εργατικού κέντρου για την αποδοχή της πρότασης συνεργασίας του και τον ενημέρωσε για την έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. με την τέλεση του Αγιασμού από τον μητροπολίτη κ.Βαρθολομαίο. Τις επόμενες ημέρες η Ενορία του Αγίου Δημητρίου θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Σχολιάστε