My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ξέσπασμα από Κιλκισιακό Β`

Επιστροφή στις νίκες για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Νέας Σάντας. Μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών, ο Κιλκισιακός έφτασε στους 7 βαθμούς έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το Σάββατο πηγαίνει στη Τέρπυλλο για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ερμή.

Από το πρώτο ημίχρονο έφτασε στη νίκη ο ΑΟΚ, με τους Φιλιππίδη, Πουρσανίδη και Ντοριάν να χρίζονται σκόρερ.
Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον παίκτη του Ποντιακού που τραυματίστηκε.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Ντοριάν, Π. Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Γιατισάκης (75′ Πεπεγιάννης), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Κυριακίδης (75′ Σαμουηλίδης), Κοσμερίδης (70′ Σακαλίδης), Μαλάνια (20′ λ.τρ. Παναγιωτίδης).

Φιλικά για τη Σχολή

Τη πρώτη της εξόρμηση πραγματοποίησε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού καθώς το πρωί του Σαββάτου μετέβη στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού με τέσσερις ομάδες.

Οι Παίδες του Στάθη Πορφυρίδη, αρπαρτιζόμενοι ως επί το πλείστον με γεννηθέντες του 2004 ηττήθηκαν με 5-0 από την Ομόνοια Σταυρούπολης, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη και σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Οι Προπαίδες των Γιώργου Αλτιπαρμακίδη και Σέβου Σεβαστόπουλου, έδειξαν βήματα προόδου, επικρατώντας με 4-1 του Μακεδονικού.

Ενα από τα πιο ταλαντούχα τμήματα είναι αυτό των Τζούνιορ. Ενα κράμα με παιδιά 2007 και 2008 για το συγκρότημα του Στάθη Πορφυρίδη, που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κόντρα στον Μακεδονικό, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Οι Πρροτζούνιορ 2009 του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη αγωνίστηκαν και αυτοί κόντρα στον Μακεδονικό. Σε αυτές τις ηλικίες σκοπός είναι να μπούνε οι βάσεις από νωρίς, και τα παιδιά κατάφεραν να βγάλουν δείγματα δουλειάς μέσα στο γήπεδο από όσα διδάσκονται στις προπονήσεις.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, καθώς κύριο μέλημά μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Σχολιάστε