My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ν. Αγιονέρι: Λευκό “Χ” με Αιγινιακό

Με λευκή ισοπαλία (0-0) έληξε το φιλικό του Εθνικού Ν. Αγιονερίου με τον Αιγινιακό χθες Τετάρτη 26 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

n. agioneriΗ ομάδα του νομού μας παίζοντας μέχρι το 50΄ πολύ καλό ποδόσφαιρο δικαιούται να τα βάζει με την τύχη της καθώς οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη είχαν όλα τα φόντα να φτάσουν στη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου αλλά η συγκυρία της στιγμής και οι λεπτομέρειες δεν τους επέτρεψαν να σπρώξουν την μπάλα στο πλεκτό και να κερδίσουν.

Ο Εθνικός άρεσε με την απόδοση του κυρίως στο πρώτο 45λεπτο καθώς είχε την διαρκή πρωτοβουλία και πατούσε στο γήπεδο πιο καλά σε σχέση με τους παίκτες του Γ.Φοιρού οι οποίοι δεν επέδειξαν κάτι ουσιαστικό στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Με πολύ καλές ενέργειες και με συνεχείς αλληλοκαλύψεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και σίγουρα με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμοι για τον μαραθώνιο των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Η ομάδα της Πιερίας αρκέστηκε στην καλή παρουσία της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά το το 60ο – 65ο λεπτό όταν η ομάδα του νομού μας άνοιξε τον κύκλο των αλλαγών που σε συνδυασμό με την κούραση και την φυσιολογική καταπόνηση από την ζέστη έβαλε φρένο στον ρυθμό και την απόδοση των ποδοσφαιριστών της.

Ενα όμως είναι σίγουρο όπως τόνισε σε συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Εθνικού μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής Γ.Γεωργιάδης ότι η ομάδα οδεύει σύμφωνα με το πλάνο που αρχικώς έχει εκπονήσει με τον συνεργάτη του Κ.Φωτιάδη να εμφανίζει δηλαδή μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερο πρόσωπο και περιθώρια συνεχούς βελτίωσης που δίδουν προοπτική για τη δημιουργία ενός συνόλου αξιόμαχου και πολλά υποσχόμενου.

Από αύριο πλέον παίκτες και προπονητές θα αφοσιωθούν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσει ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου στο πλαίσιο της διεξαγωγής των αγώνων του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ το ερχόμενο Σάββατο 29 του μηνός με αντίπαλο τον φιλόδοξο ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ.

Η σύνθεση του Εθνικού:
ΓΙΩΤΑΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ (60΄ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (60΄ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ), ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ (65΄ΓΚΟΤΖΙΔΗΣ), ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤ. (65΄ΠΑΛΙΑΤΣΙΟΣ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Ν., ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ (70΄ΜΗΤΣΙΟΣ), ΔΡΟΣΟΣ (70΄ ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ).

Σχολιάστε