My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Στήριξη σε Μηνά και Κυριακίδη

Tην λήξη τoυ κύκλου ανοχής σε πρακτικές και καταστάσεις που λειτουργούν εις βάρος της ΝΔ και την στήριξη στον πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Κιλκίς, επιβεβαίωσε η ειδική συνεδρίαση (διευρυμένη) της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΝΔ Ν.Κιλκίς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2019.

Σε μια συνεδρίαση που έδωσαν το παρών τους (πέραν των μελών της οργάνωσης), ο τομεάρχης του κόμματος στο νομό κ. Ν. Δένης, ο εκπρόσωπος της Γραμματείας Οργανωτικού – αρμόδιος για την εκλογική ετοιμότητα σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τρεντζίδης, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της νομαρχιακής, μέλη του Μητρώου Στελεχών ΝΔ για το Ν.Κιλκίς, περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Κιλκίς, πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ, πρώην βουλευτές και τοπικά στελέχη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα εσωτερικής λειτουργίας και οργάνωσης του κόμματος σε επίπεδο νομού, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης απασχόλησε το εκλογικό τοπίο.

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι ευρωεκλογές και φυσικά οι βουλευτικές και η ετοιμότητα της ΝΟΔΕ ενόψει αυτών των κρίσιμων αναμετρήσεων αποτέλεσαν το βασικότερο σημείο, καθώς ο βασικός στόχος τόσο της ΝΔ αλλά ειδικότερα και της Νομαρχιακής του Κιλκίς είναι η νικηφόρα πορεία σε όλες τις εκλογικές αυτές μάχες.

Η παρουσία του υποψηφίου δημάρχου στηριζόμενου από την ΝΔ στο Δήμο Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη, στη συνεδρίαση μετά από σχετική πρόσκληση, έδωσε τη δυνατότητα να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση και την υπερψήφιση του συνδυασμού του.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι που έλαβαν το λόγο εκθείασαν το ήθος και την προσωπικότητα του Δ. Κυριακίδη καθώς και την ιδανική συμπεριφορά του όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα έγινε προσκλητήριο προς όλα τα κομματικά στελέχη να εντατικοποιήσουν τους αγώνες τους και να πυκνώσουν τις τάξεις του συνδυασμού του.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ προστίθενται και τα εξής:

Η δυναμική που έχει ήδη αποκτήσει ο Δ.Κυριακίδης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι σύμβουλοι στον συνδυασμό Κιλκίς Μπροστά μέρα με την μέρα ολοένα και διευρύνεται.

Νωπές άλλωστε είναι οι μνήμες-εικόνες από την τεράστια και μοναδική συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όγκο και παλμό από πλευράς προσέλευσης κόσμου (συγκέντρωση ανακοίνωσης της ιδρυτικής διακήρυξης και μεγάλου μέρους των υποψηφίων του δημοτικού συνδυασμού στις 24/02/2019 στο Κτήμα των Ευχών) αλλά και της εκδήλωσης – παρουσίασης της ΝΟΔΕ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (τον περασμένο Δεκέμβριο 2018) όταν και η ΝΔ επισήμως παρουσίασε τον κ. Κυριακίδη ως τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς στον οποίο παρέχει τη στήριξη της για τον Δήμο.

Μιας εκδήλωσης που και πάλι ο κόσμος είχε δώσει βροντερό παρών και στην οποία παρέστησαν ο Γραμματέας της Π.Ε. ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΝΔ κ. Κων/νος Τσιάρας ως εκπρόσωποι του Προέδρου Κ.Μητσοτάκη αλλά και ως μέλη της αρμόδιας Επιτροπής για την τοπική αυτοδιοίκηση του κόμματος. Επιτροπής η οποία με τρόπο αδιαμφισβήτητο προέκρινε (μεταξύ όλων των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση προς το κόμμα) ως την πλέον κατάλληλη και νικηφόρα υποψηφιότητα στο Δήμο Κιλκίς τον Δικηγόρο κ. Δ.Κυριακίδη.

Το κύριο συμπέρασμα που συνάγεται από την διευρυμένη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Μαρτίου είναι ότι η ΝΔ με στήριγμα της την συμπαγή βάση της πορεύεται νικηφόρα προς όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν το εκλογικό, όπως εύστοχα χαρακτηρίζεται από πολλούς, έτος 2019.”

Σχολιάστε