My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Νεκρος ο 36χρονος ορειβατης απ` το Κιλκις

Η τραγωδία για τον 36χρονο Κιλκισιώτη ορειβάτη ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο λίγο πριν το μεσημέρι, όταν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που τον αναζητούσαν, τον βρήκαν νεκρό!

Επρόκειτο για τον δεύτερο αγνοούμενο ορειβάτη,  καθώς ο πρώτος είχε εντοπιστεί και διασωθεί χθες το βράδυ (Παρασκευή). Οι δύο ορειβάτες ήταν μέλη μιας ομάδας του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς, που χθες κατά την κατάβασή τους από το όρος Μπέλες  έχασαν τον προσανατολισμό τους, αφού αποκόπηκαν απ` την υπόλοιπη ομάδα.

Oι δύο άντρες είχαν ξεκινήσει για κυνηγητικό καταφύγιο που βρίσκεται στην ορεινή περιοχή στα Άνω Πορόοια των Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διασωθείς ορειβάτης (o δημοτικός υπάλληλος Κιλκίς, Κώστας Αγαθόπουλος) επικοινώνησε με τις αρχές ενημερώνοντας ότι ο σύντροφός του είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σε υψόμετρο περίπου 1700 μέτρων ενώ η ισχυρή χιονόπτωση που επικρατούσε από το απόγευμα χθες δυσχέραινε σε εξαιρετικό βαθμό το έργο των σωστικών συνεργείων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος ορειβάτης κατέληξε από υποθερμία.

Να σημειωθεί επίσης ότι και σ` άλλο σημείο του βουνού υπήρχε εγκλωβισμένη ομάδα ορειβατών, οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο σ’ ένα εγκαταλειμμένο φυλάκιο του στρατού και είναι καλά στην υγεία τους .

Δείτε το βίντεο απ` το δελτίο του MEGA πατώντας εδώ:  http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17632&pubid=28404314&subid=2

 

Σχολιάστε