My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Νεα αυτοκτονια συνταξιουχου, στην Καβαλα

Λίγα μόλις 24ωρα από την αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού, Δημ. Χριστούλα, έρχεται στο φως και δεύτερη αυτοκτονία. Αυτή τη φορά στην Καβάλα.

Συγκλονισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης από την αυτοκτονία ενός 78χρονου συνταξιούχου δασκάλου που έλαβε χώρα τη Παρασκευή. Όπως αναφέρει το seleo.gr, ο ηλικιωμένος δάσκαλος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή μη αντέχοντας τον εξευτελισμό και την κρίση.

Ο συγκεκριμένος αυτόχειρας ένα ιδιαίτερα γνωστό και συμπαθές μέλος της κοινωνίας της Καβάλας, επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών αντιμετώπιζε τα τελευταία δύο χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα η κόρη του αναρωτήθηκε πως ήταν κάτοχος κυνηγετικού όπλου το οποίο δεν γνώριζε η οικογένεια και με το όπλο αυτό έφυγε 300 μέτρα έξω από το σπίτι κοντά σ΄ ένα βενζινάδικο και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά.

Όπως είπε στον “Χ” ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης που εξέτασε την σωρό του ανθρώπου ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Με ιδιόχειρο σημείωμα ο συνταξιούχος δάσκαλος ζητά συγνώμη από τα παιδιά και τα 5 εγγονάκια του.

 Πηγή: News247.gr

Σχολιάστε