My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΝΔ: Πόσοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι;

Επτά περίπου μήνες πριν τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση περιπλέκεται όλο και περισσότερο στο χώρο της ΝΔ το τοπίο των υποψηφιοτήτων για τη θέση του δημάρχου Κιλκίς.

Έτσι, μετά τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη περί μη απονομής χρίσματος από πλευράς κόμματος, στον δήμο Κιλκίς οι υποψηφιότητες φτάνουν περίπου στις δέκα!

Ήδη έχουν δηλώσει και επίσημα ότι τον θώκο του δημάρχου Κιλκίς θα διεκδικήσουν από τη γαλάζια παράταξη, ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης και ο δικηγόρος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρης Κυριακίδης.

Μάλιστα, ο πρώτος έχει εκφράσει δημόσια την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε για …μη χρίσματα στους δήμους, την ώρα που κομμάτι της κομματικής οργάνωσης Κιλκίς της ΝΔ φαίνεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του δεύτερου.

Όμως, οι φιλοδοξίες από πλευράς τοπικών στελεχών της ΝΔ δεν εξαντλούνται στα προαναφερθέντα πρόσωπα. Τη πρόθεσή του να διερευνήσει τις δυνατότητες δικής του υποψηφιότητας έχει εκφράσει ήδη ο αντιδήμαρχος Άκης Πιπερίδης, ενώ είναι πλέον κοινό μυστικό ότι κάτι τέτοιο απασχολεί έντονα από τη νυν πλειοψηφούσα παράταξη και τους  Αντώνη Μανουσαρίδη, Δημήτρη Τσαντάκη και Αιμίλιο Νικολαΐδη, καθώς και τον ανεξαρτοποιηθέντα δημοτικό σύμβουλο και τέως αντιδήμαρχο, Θεόδωρο Βαφειάδη.

Ποιοι και πόσοι, λοιπόν, θα είναι οι “γαλάζιοι” υποψήφιοι δήμαρχοι Κιλκίς από το χώρο της ΝΔ, που θα αντιμετωπίσει στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου ο εδώ και πολύ καιρό βέβαιος υποψήφιος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παύλος Τονικίδης, αλλά και ο Γιάννης Φαχουρίδης που έχει εξελιχθεί σε μόνιμο υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς που στηρίζει το ΚΚΕ;

Και θα υπάρξει, άραγε, άλλη υποψηφιότητα από τον πέρα της ΝΔ χώρο, όπως για παράδειγμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από κάποιο άλλο κόμμα;

Οι απαντήσεις (πολύ) προσεχώς…

 

 

Σχολιάστε