My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Περιοδεία σε νομό Κιλκίς

vergidisΠεριοδεία στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή στα πλαίσια των προγραμματισμένων κομματικών εξορμήσεων της ΝΔ, οι βουλευτές Σερρών Κ. Καραμανλής και Φλώρινας Ι. Αντωνιάδης. Στη περιοδεία συμμετείχε κι ο βουλευτής Κιλκίς, Γ. Γεωργαντάς, καθώς και στελέχη και πολιτευτές του νομού, όπως κι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Τρ. Πέτρογλου.

gountenoydisΤο μεταναστευτικό, τα μεγάλα και μικρότερα δημόσια έργα που εκκρεμούν, η μεταφορά μαθητών, η λειτουργία του ΤΕΙ Κιλκίς, τα προβλήματα των αγροτών, το πρόβλημα εύρεσης οικονομικών πόρων για την αυτοδιοίκηση, το επιχειρείν, η ανεργία και η βιομηχανία του νομού ήταν τα κυρίαρχα θέματα που αναλύθηκαν στις διαδοχικές επισκέψεις.
Το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Δήμο Παιονίας και συζήτησε με τον δήμαρχο Χ. Γκουντενούδη, στη συνέχεια το περίμενε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρ. Βεργίδης στην Περιφέρεια, όπου πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη με αγροτικά στελέχη.

georgantasΚατόπιν, το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Δήμο Κιλκίς όπου έγινε ενημέρωση από τον δήμαρχο Δ. Σισμανίδη, ενώ συνάντηση  πραγματοποιήθηκε με τα μέλη  της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Το κλιμάκιο της ΝΔ περιόδευσε και στην εμποροπανήγυρη Κιλκίς, όπου οι βουλευτές είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνεδρίασε της Ν.Ο.Δ.Ε. Κιλκίς και στη συνέχεια δόθηκε  συνέντευξη  τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Σχολιάστε