My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Χωρίς Συμπιλίδη η διαδικασια των υποψηφιων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, μέχρι αυτήν την ώρα (μεσημέρι Τρίτης) κι ενώ η προθεσμία λήγει στις 6 το απόγευμα, έχουν καταθέσει αίτηση και τ` απαραίτητα 300 ευρώ (θα πάνε στη κεντρική διοίκηση του κόμματος και δεν θα μείνουν στις τοπικές οργανώσεις), οι εξής υποψήφιοι για τον συνδυασμό της ΝΔ στο νομό μας:

Σάββας Τσιτουρίδης, Ελισσάβετ Δημητριάδου, Χρήστος Αιδινίδης, Μάκης Πετζερετζής, Θόδωρος Πασσαλίδης και Ντίνα Συμεωνίδου, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει καταθέσει τ` απαραίτητα, και ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Αυτό που κάνει εντύπωση, πάντως, είναι ότι όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ο Γιώργος Συμπιλίδης δεν προτίθεται να μπει σ` αυτήν την διαδικασία! Ίσως έτσι να επιδιώκει να δημιουργήσει εντυπώσεις, μπαίνοντας στον συνδυασμό ως “εκλεκτός του Αντ. Σαμαρά”, καθότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου του κόμματος να καταρτίσει τους συνδυασμούς και με πρόσωπα που δεν συμμετείχαν στην κομματική διαδικασία. Κάτι, που όμως δημιουργεί ήδη αντιδράσεις στους κόλπους του κόμματος.

Όσο για τα ονόματα που είχαν ακουστεί την προηγούμενη περίοδο ως πιθανοί ενδιαφερόμενοι για υποψηφιότητα, δηλαδή η Αθανασία Λιάρτση και ο Κώστας Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να εκτιμηθεί αν τελικά θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.


Σχολιάστε