My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Η συγκέντρωση με Στυλιανίδη

nd-ypopsifioi-kilkisΜε μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς στο σινέ “ΑΣΤΡΟΝ” στο Κιλκίς. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ροδόπης, πρώην Υπουργός και υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την κεντρική Μακεδονία Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Στυλιανίδης ανέλυσε διεξοδικά την κατάσταση στην οποία παραδόθηκε η χώρα την 25 Ιανουαρίου και στην αλγεινή θέση που αυτή έχει περιέλθει. Τόνισε πως η ανέξοδη πολιτική παροχολογίας δεν συνάδει με τις stylianidisσυνεχείς θυσίες του ελληνικού λαού και πως πλέον δεν είναι καιρός για υποσχέσεις αλλά για σκληρή προσπάθεια για ανάκαμψη.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο αγροτικό ζήτημα και κυρίως στην αδικία της υπερφορολόγησης των μικρομεσαίων αγροτών, ενώ ανέλυσε σφαιρικά και την κατάσταση της οικονομίας, το μεταναστευτικό και όλα τα μείζονα θέματα της καθημερινότητας.

nd-sygkentrosi-kilkisΤέλος κάλεσε όλους να ψηφίσουν την παράταξη της λογικής και του έργου, την Νέα Δημοκρατία για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας μέσα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι χωρίς τις παλινωδίες του τελευταίου επταμήνου.

Πριν το πέρας της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Κιλκίς.

Δελτίο τύπου από ΝΟΔΕ Κιλκίς

Σχολιάστε