My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Γιατί να πάω στο συνέδριο, να κάνω τον Καραγκιόζη;”

parastatidis-3*Αποκλείει επιστροφή στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, ο Θ. Παραστατίδης.

Μπορεί κάποιοι που διαγράφτηκαν ή απομακρύνθηκαν απ` το ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν τώρα ενόψει του συνεδρίου του, μεταξύ αυτών όμως δεν θα βρίσκεται ο Θόδωρος Παραστατίδης.

Το ξεκαθάρισε ορθά-κοφτά σήμερα σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. “Δεν περιμένω απολύτως τίποτα απ` το συνέδριο. Το αποτέλεσμά του μεθοδεύεται συστηματικά απ` την ηγεσία του κόμματος”, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, αποκαλύπτοντας ότι τον προσέγγισαν κομματικά στελέχη για να τον πείσουν να επιστρέψει. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον Κ. Σκανδαλίδη, ο οποίος τον ρώτησε “αν δεν πάμε στο συνέδριο πως θ` αλλάξουμε κάποια πράγματα;” για να πάρει την απάντηση με άλλη ερώτηση: “Να πάω για να κάνω τον Καραγκιόζη;”!

Ο κ. Παραστατίδης ήταν καταπέλτης εναντίον του “σημερινού ΠΑΣΟΚ” για το οποίο είπε ότι “δεν έχει καμιά σχέση με το κόμμα που πιστέψαμε”.

“Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα πολιτικής και ιδεολογικής κατεύθυνσης. Δεν φτάνει η επίκληση της κεντροαριστεράς, την ώρα που ακολουθείς πολιτικές που δεν έχουν καμιά σχέση μαζί της και με τον δημοκρατικό σοσιαλισμό. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες αλλά διαφωνώ με τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων. Με τη πολιτική μας πρέπει να δίνουμε το στίγμα μας, αν υπηρετούμε αξίες. Το σημερινό ΠΑΣΟΚ άγεται και φέρεται απ` τη ΝΔ, της οποίας αποτελεί έναν μικρό δορυφόρο. Εκεί το κατάντησαν. Που είναι η αξιοπρέπεια κι η περηφάνια μας;”, αναρωτήθηκε ο Κιλκισιώτης βουλευτής.

Κι ο ίδιος, πάντως, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός κεντροαριστερού χώρου, με κορμό τις δυνάμεις του σοσιαλισμού και της σοσιαλδημοκρατίας, “που ν` αρχίζει απ` τ` αριστερά της ΝΔ και να καταλήγει στις παρυφές του ΚΚΕ”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όσο για την ακολουθούμενη πολιτική απ` την τρικομματική κυβέρνηση, συνόψισε τη κριτική του στη χαρακτηριστική φράση: “Διαλύσανε τη κοινωνία και πεθάνανε το κόσμο. Να ξέρετε ότι όσο θα βελτιώνονται οι οικονομικοί δείκτες τόσο θ` αυξάνει η δυστυχία των πολιτών”.

Σχολιάστε