My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Να ξαναβρουμε τη χαμενη μας ταυτοτητα”

Ανακοίνωση με τίτλο “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ” εξέδωσε η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ  “ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ”. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Ο Έλληνας που από αρχαιοτάτων ετών ήταν ολιγαρκής, δουλευταράς, καλός οικογενειάρχης, με αρχές και ιδανικά, φιλότιμο και τιμιότητα, μετατράπηκε χρόνο με το χρόνο σε νεόπλουτο, ωχαδερφιστή, άνευρο και ανιστόρητο λωτοφάγο. Από τα παλιά χρόνια όταν είχαμε απέναντί μας εξωτερικούς εχθρούς, αν και πάντα ήμασταν λίγοι και οι εχθροί αμέτρητοι, έφθανε η γνώση της Ιστορίας μας και η ύπαρξη ιδανικών μαζί με μια μαγική λεξούλα-καταλύτη-να μας φέρνει την δαφνοστεφανωμένη ΝΙΚΗ. Η μαγική αυτή λεξούλα  πότε ήταν το

« Μολών λαβέ», πότε το « Ίτε παίδες», πότε  το « ΟΧΙ», και πότε το «Αέρα», που στα χείλη των τότε ηρώων έπαιρνε θεϊκή δύναμη και κατατρόπωνε τους εχθρούς μας. Ο αγωνιστής Έλληνας, ο ήρωας Έλληνας, μετατράπηκε από τη ψεύτικη ευωχία που του προσέφεραν οι εσωτερικοί εχθροί σε τρυφηλό Συβαρίτη, απόλεμο Ταραντίνο, εκφυλισμένο Αντιοχέα. Σ αυτό βοήθησαν  βέβαια και τα εργολαβικά Μ.Μ.Ε . Το σχέδιο τους ήταν να μας κρατάνε χαλαρούς, χαρούμενους και λιπαρούς. Η επίθεση άρχιζε από το πρωί με τους Ελενοκαφέδες. Συνεχιζόταν το μεσημέρι με τις Λαμπιροτατιάνες και άνδρες με στρίνκ. Το απόγευμα ήταν αφιερωμένο  στα ατέλειωτα γκουρμομαγειρέματα και προσφάτως στα τούρκικα σήριαλ.

Παράλληλα τα εύκολα δάνεια για πολυτελή αυτοκίνητα , το χρηματιστήριο , οι πιστωτικές κάρτες και ο << Σοσιαλισμός>>  έστησαν ψευδή ευημερία.

 Έτσι φτάσαμε ήσυχα-ήσυχα και απλά να γίνουμε εύκολη λεία χωρίς καλά-καλά να το καταλάβουμε , στα δίχτυα της παγκοσμιοποίησης.

Και τώρα αδέρφια τι γίνεται; Τώρα που το σκηνικό της χολιγουντιανής παραγωγής κατέρρευσε και είδαμε κατάματα το πρόσωπο της Μέδουσας, τι κάνουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να σπάσουμε το πέτρωμα της Γοργούς που μας περιβάλλει; 

Μήπως ήρθε η ώρα να αποτινάξουμε από πάνω μας την κακιά αρρώστια;

Μήπως ήρθε η ώρα να ξαναβρούμε τα χαμένα μας ιδανικά και να ξαναγίνουμε αυτοί που ήμασταν;”

 

Σχόλια
One Response to ““Να ξαναβρουμε τη χαμενη μας ταυτοτητα””
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΑΛΛΑ …ΠΩΩΩΣ;;;;

Σχολιάστε