My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

“Να επιστρέψουν οι αστυνομικοί του Κιλκίς από Θράκη”

*Επιστολή Δ. Ψωμιάδη σε Σαμαρά

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, ζητά “την άμεση τροποποίηση της απόφασης και τη διορθωτική παρέμβαση στον αριθμό της μετακινούμενης δύναμης” αστυνομικών του Κιλκίς στη Θράκη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Τονίζοντας ότι ο νομός μας στερείται σημαντικό κομμάτι της αστυνομικής δύναμης, ο κ. Ψωμιάδης κάνει λόγο γι` “αποδυνάμωση των μεθοριακών σταθμών του παραμεθόριου δήμου Παιονίας” που εντάθηκε εξαιτίας της ξαφνικής απόσπασης αστυνομικών στη Θράκη.

Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι:
“Η απόφαση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τη μετακίνηση 170 αστυνομικών από τη ΓΑΔ Κιλκίς ήδη δημιουργεί μείζονα προβλήματα αστυνόμευσης, καθώς στους θερινούς μήνες που διανύουμε κορυφώνεται η αύξηση της κίνησης στους τρεις συνοριακούς σταθμούς, ενώ στο τελευταίο εξάμηνο καταγράφεται αύξηση εισόδου λαθρομεταναστών από χώρες όπως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, με παράλληλη αύξηση των κλοπών που συμβαίνουν σε καθημερινό πλέον επίπεδο, γεγονός που πλήττει περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας της ελληνικής περιφέρειας, σας ζητώ να παρέμβετε άμεσα για την άμεση τροποποίηση της απόφασης και τη διορθωτική παρέμβαση στον αριθμό της μετακινούμενης δύναμης ώστε να μην καταρρακωθεί το ήδη προσβεβλημένο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και να μη γίνει η περιοχή η νέα πύλη εισόδου λαθρομεταναστών”.

Σχολιάστε