My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέες υποψηφιότητες με Π. Τονικίδη

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων του «Δήμου ΑΞΙΩΝ», από τη Κώτελη Μαρία-Ευτυχία και  τη Χιονίδου Ελεάνθη.

 Δύο νέες στην ηλικία, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, η Κώτελη Μαρία-Ευτυχία και η Χιονίδου Ελεάνθη συντάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη για ένα Δήμο Κιλκίς που θα επενδύει και θα στέκεται δίπλα στις νέες γενιές.

Κώτελη Μαρία-Ευτυχία

Η Μαρία-Ευτυχία Κώτελη κατάγεται από την Καλίνδρια Κιλκίς. Είναι παντρεμένη με το Δαμιανό Παπαδόπουλο, γεωργό στο επάγγελμα και είναι μητέρα 2 παιδιών, του θεοφύλακτου 3,5 ετών και της Κατερίνας ενός έτους.

Εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και χώρους εστίασης.

Την ενδιαφέρει η ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, ενώ τη γεμίζει κάθε αθλητική δραστηριότητα που τη φέρνει πιο κοντά στη φύση.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς που θα πηγαίνει μπροστά για το μέλλον των παιδιών μας, με υγιή πρότυπα και ιδανικά. Η δημιουργία ψυχαγωγικών και διαδραστικών χώρων απασχόλησης για τις μικρές ηλικίες, καθώς και η διοργάνωση δράσεων-εκδηλώσεων με εκπαιδευτικό χαρακτήρα θεωρεί πως θα ήταν μια καλή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση.

Χιονίδου Ελεάνθη

Η Ελεάνθη  Χιονίδου γεννήθηκε το 1992. Κατάγεται από το Κιλκίς και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Ως ένα νέο και κοινωνικό άτομο που βλέπει καθημερινά ανθρώπους της ηλικίας της να φεύγουν από τον τόπο τους προς αναζήτηση εργασίας και καλύτερων συνθηκών διαβίωσης, ονειρεύεται ένα Δήμο Κιλκίς που θα δίνει βαρύτητα στους νέους, στις ανάγκες  και τις ανησυχίες τους.  Έναν ελκυστικό Δήμο Κιλκίς που θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα στις νέες γενιές.

Σχολιάστε