My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέες υποψηφιότητες με Π. Τονικίδη

Δύο ακόμη συμπολίτες μας και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας, οι Κώστας Παπακώστας και Πολύκαρπος Βασιλειάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και κατεβαίνουν στις εκλογές του Μαΐου με το “Δήμο ΑΞΙΩΝ”.

Παπακώστας Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Χρ. Παπακώστας κατάγεται από τη Δοϊράνη όπου και κατοικεί. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά. Εργάζεται ως υπάλληλος στο Β’ Τοπικό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Μισθωτών Κιλκίς (τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κιλκίς).

Έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση παλιότερα, ως μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Δροσάτου την περίοδο 1994-1998, καθώς και ως Γενικός Γραμματέας – Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Δοϊράνης τις χρονιές 1998-2010.

Είναι μέλος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών “Μέγας Αλέξανδρος” ΔΕ

Δοϊράνης και αναπληρωτής Γραμματέας της ΕΠΣ Κιλκίς από το 2018.

Υπόσχεται να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις και να αναλάβει δράσεις για την αναβάθμιση της περιοχής μας, μέσα από συνεργασίες  και συνεχή διάλογο με τους συνδημότες του.

Οραματίζεται ένα Δήμο που θα νοιάζεται για όλους τους δημότες και που θα αξιοποιεί τις δυνατότητές του. Ένα Δήμο συμμετοχικό με προτεραιότητα την έξοδο της ευρύτερης περιοχής της Δοϊράνης –Μουριών -και όχι μόνο- από την αδράνεια, με ριζική αλλαγή

φιλοσοφίας και με αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς της λίμνης Δοϊράνης και των οικισμών αυτής, αλλά και των συνολικών δυνατοτήτων του τόπου μας.

Βασιλειάδης Πολύκαρπος (Πόλυς)

Ο Πολύκαρπος (Πόλυς) Βασιλειάδης με καταγωγή από το Μελάνθιο, γεννήθηκε και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ιδιωτεύει ως Οικονομολόγος – τραπεζικός Διαμεσολαβητής και είναι οικονομικός σύμβουλος γνωστής Δικηγορικής Εταιρίας.

Από νεαρή ηλικία είναι εθελοντής αιμοδότης, ενώ συμμετέχει ενεργά και σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και επιστημονικούς συλλόγους.

Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, το οποίο και υπηρετεί ως Υπεύθυνος Υποστήριξης Επιχειρήσεων, ενώ είναι και μέλος της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς.

Κατέρχεται πρώτη φορά ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και δεσμεύεται ότι θα δουλέψει με συνέπεια, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, τιμώντας τους τοπικούς θεσμούς, αλλά και κάθε Συνδημότη ξεχωριστά, καταθέτοντας τις γνώσεις του, την εμπειρία και τις ικανότητές του.

Οραματίζεται ένα Δήμο δίκαιο, φιλικό, αποτελεσματικό και άμεσα προσβάσιμο σε κάθε Δημότη, που θα μπορεί να στηρίζει πραγματικά τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Ένα Δήμο ευθύνης, μεθοδικό, σύγχρονο, που θα δίνει νόημα στις αξίες…. έναν ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ.

Σχολιάστε