My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέες υποψηφιότητες με Γ. Φαχουρίδη

Η Φούλα Αμπδαρμάνη κι ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, θα είναι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Φούλα Αμπδαρμάνη είναι παιδί πολιτικών προσφύγων και γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Λαϊκής Οικονομίας της Τασκένδης και εργάστηκε στην ίδια πόλη σε Οικονομικά Ινστιτούτα.

Το 1981 επαναπατρίστηκε και από τότε ζει στο Κιλκίς, όπου εργάστηκε ως εργάτρια στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου. Όλα αυτά τα χρόνια είχε ενεργό συνδικαλιστική δράση, ήταν μέλος του σωματείου εργαζομένων στη «Ρίκερ» και αργότερα εκλέχτηκε στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στα «Κλωστήρια Θεσσαλονίκης».

Σήμερα είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς και μέλος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς.

Η Φούλα Αμπδαρμάνη είναι μία ακόμα δοκιμασμένη αγωνίστρια του εργατικού κινήματος και των γυναικών, η οποία μπαίνει στη μάχη ώστε η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» να εκλέξει πολύ περισσότερους δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, γιατί οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Η σημασία να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές και η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ξεχωριστή για τις εργαζόμενες γυναίκες και τις μητέρες, γιατί το ΚΚΕ αντιπαλεύει στο Δήμο, την Περιφέρεια, τη Βουλή και την Ευρωβουλή το αντιδραστικό πλαίσιο, όπου η φροντίδα της οικογένειας, των ηλικιωμένων, των ασθενών, των ΑΜΕΑ, αντί για κοινωνικό δικαίωμα αντιμετωπίζεται ακόμα περισσότερο ως ατομική υπόθεση. Έτσι επιβαρύνονται ιδιαίτερα οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων που φορτώνονται όλα αυτά τα βάρη χωρίς να υπάρχει κρατική υποστήριξη.

Την ίδια ώρα ενισχύονται η εκμετάλλευση και η καταπίεση των εργαζόμενων γυναικών με ελαστικές σχέσεις εργασίας. Μειώνεται η κρατική προστασία και στοχοποιείται η μητρότητα από την εργοδοσία. Γενικεύονται οι τεράστιες ελλείψεις κρατικών υποδομών και υπηρεσιών που διευκολύνουν τις γυναίκες να δουλέψουν, όπως οι μαζικοί αποκλεισμοί παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς και άλλα.

Γι’ αυτό χρειάζεται να ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται η «Λαϊκή Συσπείρωση», το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, που έχει την μόνη προοδευτική πολιτική, γιατί βάζει στο επίκεντρο των προτάσεών του την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών με βάση το επίπεδο ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων το 2019 και όχι τις ανάγκες των επιχειρηματικών και των εργολάβων όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι και κόμματα.

Ο Γιώργος Παρασκευόπουλος γεννήθηκε στο Λοφίσκο Λαγκαδά το 1955. Έζησε για 18 χρόνια στη Σουηδία, όπου αποφοίτησε από το φυσικομαθηματικό λύκειο και σπούδασε διεθνή μεταναστευτική πολιτική, ενώ παρακολούθησε συστημική και ανάλυση συστημάτων. Στη συνέχεια εργάστηκε ως δημόσιος υπάλληλος στη Σουηδία.

Το 1983 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα Λαϊκής Επιμόρφωσης στη ΝΕΛΕ Πέλλας και ΝΕΛΕ Κιλκίς. Εργάστηκε, επίσης, ως διοικητικός υπάλληλος στη Νομαρχία Κιλκίς και στη ΔΟΥ Κιλκίς, ενώ από το 2005 έως το 2013 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σήμερα ζει στο Κιλκίς, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο Γιώργος Παρασκευόπουλος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς»:

  • Γιατί αυτό είναι το μόνο ψηφοδέλτιο που μπορεί να εκφράσει την αγανάκτηση, τη διαμαρτυρία, την πιο πλατιά καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία ουσιαστικά συμφωνούν η ΝΔ και τα άλλα κόμματα.
  • Γιατί αυτό είναι το μόνο ψηφοδέλτιο που μπορεί να αποτυπώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στο γνωστό «γαϊτανάκι» των μεταγραφών όχι μόνο βουλευτών αλλά και αιρετών στο Δήμο Κιλκίς. Απόδειξη ότι οι διαφορές τους είναι τόσο μικρές, γιατί οι στρατηγικές συγκλίσεις τους είναι πολύ μεγάλες.
  • Γιατί οι Δήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι εκλεγμένοι με το ΚΚΕ, τη «Λαϊκή Συσπείρωση», είναι το μάτι και το αυτί του λαού στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

Οι κομμουνιστές, οι κομμουνίστριες, οι συνεργαζόμενοι μαζί τους δεν υπόσχονται, δεσμεύονται για την ανάπτυξη της πάλης για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν σήμερα τη λαϊκή οικογένεια.

Σχολιάστε