My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Νέες συναντήσεις του κ. Βαρθολομαίου

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα Δευτέρα στο γραφείο του την επίσκεψη του μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου, ενημερώνοντάς τον για τη νέα πρωτοβουλία από το Δήμο Κιλκίς για τη συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δήμαρχος και μητροπολίτης συζήτησαν επίσης για κοινές συνέργειες όπως η υλοποίηση αφιερώματος στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός αιώνα από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η ετήσια διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου την περίοδο εορτασμού των Πεντεκαιδεκα Μαρτύρων κα. Ο κ. Βαρθολομαίος δώρισε στον δήμαρχο την δεκάτομη έκδοση της Ιεράς Συνόδου για την ελληνική επανάσταση, ενώ ο κ. Κυριακίδης ανταπέδωσε με το ιστορικό λεύκωμα του δήμου.

Συνάντηση με ΒηματίΖΩ

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ο νέος μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος δέχτηκε στη Μητρόπολη ωφελούμενους, εργαζόμενους και μέλη του Δ.Σ, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «ΒηματίΖΩ», για τη παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

“Με χαρά παραλάβαμε τα δώρα που ετοίμασε για όλους μας και ανανεώσαμε την συνάντησή μας, στις δομές του φορέα μας”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος γονέων.

Σχολιάστε