My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέα φιλική νίκη για την Αναγέννηση

Νίκη με σκορ 3 – 1 πέτυχε σε έναν ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς, αυτή τη φορά επί του Εθνικού Σ.Σ. Μουριών, ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς με στόχο της να πρωταγωνιστήσει.

Σκόρερ: Αναγέννηση – Ορφανίδης 37′ και 42′, Παρπουτσής 65′, Εθνικός – Αμανατίδης 80′ πέναλτυ.

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση οι παίκτες της Αναγέννησης Πλαγιάς ανέλαβαν την πρωτοβουλία του αγώνα από την αρχή επιβάλλοντας τάχιστα το ρυθμό τους και παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο μη αφήνοντας την φιλοξενούμενη ομάδα να αναλάβει τα ηνία του αγώνα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η Πλαγιά να έχει την ικανότητα ανά πάσα στιγμή να κατευθύνει την εξέλιξη και τη ροή της αναμέτρησης κατά τρόπο που δικαίως την έφερε μπροστά στο σκορ λίγο πριν την εκπνοή του α’ ημιχρόνου. Και μάλιστα δύο φορές με τον ίδιο ποδοσφαιριστή τον Ορφανίδη και κλείνοντας έτσι το πρώτο 45λεπτο προπορευόμενη στο σκορ και βάζοντας σοβαρές υποθήκες για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής της συνάντησης.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, η Αναγέννηση πήρε την πρωτοβουλία και πάλι παίζοντας απλό ποδόσφαιρο. Ετσι λοιπόν στο 65ο λεπτό ο Παρπουτσής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού κάνοντας τρία τα τέρματα της ομάδας του και κλείνοντας κάθε σκέψη που τυχόν θα υπήρχε για το αποτέλεσμα.

Από το σημείο αυτό και μετά η γηπεδούχος Πλαγιά ”έκοψε” ταχύτητα και σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές που έγιναν (δίνοντας ο προπονητής της ομάδας Γ.Χατζηιωαννίδης ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες να αγωνισθούν) ο ρυθμός ανακόπηκε και απλώς παίχτηκε ποδόσφαιρο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου υπήρξε μια προσέγγιση της εστίας των γηπεδούχων και αποτέλεσμα αυτού ήταν το πέναλτυ (80ο λεπτό) για τον Εθνικό, ένα πέναλτυ που μετέτρεψε σε γκολ ο Αμανατίδης γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Αξιο αναφοράς στατιστικό στοιχείο έως σήμερα είναι το γεγονός ότι η Αναγέννηση Πλαγιάς διατηρεί το αήττητο αν και σε φιλικά παιχνίδια (δεν έχει γνωρίσει την ήττα) και έχοντας δεχθεί η άμυνα της τέσσερα (4) τέρματα μόνο και αυτά από εκτέλεση πέναλτυ.

Σχολιάστε