My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέα προϊόντα και τεχνολογία

10η συνεχή συμμετοχή της KLEEMANN στην INTERLIFT.

Νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές (applications) παρουσιάστηκαν από την KLEEMANN στηνINTERLIFT,τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Augsburg της Γερμανίας.

Kleemann

Σε περίπτερο 300 τετραγωνικών μέτρων, η KLEEMANNπαρουσίασε το επανασχεδιασμένο προϊόν της AtlasRph, σε συνδυασμό με έναν ειδικό πανοραμικό θάλαμο, σχεδιασμένο από το βιομηχανικό σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα.Πρόκειται για έναν μηχανικό MRL ανελκυστήρα, για φορτία 180-1.050 kg, ο οποίος αποτελεί ιδανική λύσηγια κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου. Επίσης, είναι ιδανικός για την ανακαίνιση υφιστάμενων ανελκυστήρων και για ανελκυστήρες με στενά φρεάτια.

Ενδιαφέρον προκάλεσε το έκθεμα – μικρογραφία φρεατίου, η νέα λύση για την εγκατάσταση ανελκυστήρα χωρίς σκαλωσιά, η οποία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα για μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση ανελκυστήρα στο κτίριό τους.

ΗKLEFER,εταιρεία του ομίλου KLEEMANN, που κατασκευάζει πόρτες ανελκυστήρων, παρουσίασε 3 νέα μοντέλα πορτών.

Επίσης, η KLEEMANN, αναγνωρίζοντας τη σημασία της εφαρμογής της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία της, παρουσίασε σε  ειδικά διαμορφωμένο χώρο ταKLEEMANN Τoolsκαι συγκεκριμένα:

             Το KLEEMANN Portal, που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να εισάγουν οι ίδιοι τις διαστάσεις φρεατίουonline και να βλέπουν στιγμιαία στην οθόνη τους την live

κάτοψη του φρεατίου, συγκρίνοντας την online παρουσία της KLEEMANNμε τον ανταγωνισμό

             ΤοKLEEMANN Visual Support, που προσφέρει onsite και online τεχνική υποστήριξη και πολλές πρόσθετες επιλογές για τη διευκόλυνση του τεχνικού του ανελκυστήρα

             ΤοKLEEMANNliftTester, μιαδωρεάνεφαρμογήγιαi-phoneκαιi-pad, με την οποία χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του λογισμικού IOS, ο χρήστης μπορεί να μετρήσει την απόδοση του ανελκυστήρα (επιτάχυνση, ταχύτητα, ποιότητα κίνησης και επίπεδα θορύβου)

Επιπλέον, η KLEEMANN παρουσίασε την εφαρμογή KLEEMANN VirtualRealityExperience, με την οποία, οι επισκέπτες του περιπτέρου της είχαν τη δυνατότητα να μεταφερθούν ψηφιακά  σε 4 σημαντικά έργα της KLEEMANN και να νιώσουν την εμπειρία μετακίνησης σε αυτούς τους ανελκυστήρες. Τον ειδικό 17tnθάλαμο στο Κρεμλίνο της Μόσχας, στη Ρωσία, τον ειδικό πανοραμικό θάλαμο του μουσείου MaryRose στο Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου, τον ειδικό θάλαμο στην πλατφόρμα OilRig στη Νορβηγία και τοθάλαμοdesignbyΑndreasZapatinasπου βρίσκεται στον Πύργο της KLEEMANN.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο GroupCustomerExperienceDirector, κ. ΛάζαροςΑσβεστόπουλος παρουσίασε το θέμα- Νέος οικιακός ανελκυστήρας για κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου – Νέο onlineεργαλείοστοVFAForum.

Τέλος, η KLEEMANN διοργάνωσε μια αποκλειστική εκδήλωση για τους δημοσιογράφους κλαδικών περιοδικών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για νέα του Ομίλου και για την νέα επένδυση στην Κίνα που θα ολοκληρωθεί το 2019.

Σχολιάστε