My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Νέα παράταση για “παραμεθόριο”;

Τι γίνεται, τελικά, με το επίδομα παραμεθόριων περιοχών και τη παραμονή του νομού Κιλκίς σ` αυτό το καθεστώς; Το ερώτημα τίθεται επιτακτικά, καθότι η παράταση ισχύος λήγει αύριο 31 Μαρτίου, χωρίς μέχρι στιγμής ν` ανακοινωθεί επίσημα τι ακριβώς πρόκειται να ισχύσει στη συνέχεια.

xrima-epidomaΣύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραταθεί το καθεστώς γι` ακόμα λίγους μήνες, μέχρι να υπάρξει οριστική νομοθετική ρύθμιση, με πιθανότερη κατάληξη να ισχύσει στη συνέχεια η καταβολή του επιδόματος των 100 ευρώ κι οι άλλες ευεργετικές διατάξεις, για περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 20 χιλιομέτρων απ` τα σύνορα.

Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά τον βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Παραστατίδη, σε συνάντηση που είχαν, ότι δεν υπεγράφη καμία απόφαση περί κατάργησης και το επίδομα θα συνεχίσει να καταβάλλεται με το ήδη υπάρχον καθεστώς.

Αυτό γνωστοποιεί με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Αχιλλέας Καλεμκερίδης, μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα με τον βουλευτή Κιλκίς.

Σχολιάστε