My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέα επιτυχία για Θεατρικό Αξιούπολης

theatriko-ergastiri-axioupolis1Το  θεατρικό εργαστήρι Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας πρόσθεσε άλλη  μια  επιτυχία στο μικρό σχετικά  βιογραφικό του  σημείωμα.

Συγκεκριμένα μετά   την  επιλογή-πρόκριση του στο  13ο Φεστιβάλ στην Κόρινθο  (που δεν πραγματοποιήθηκε η μετάβαση ) λόγω  κωλύματος , τον Αύγουστο, ήρθε  τώρα το  καταξιωμένο και παλαιότερο πανελληνίως  γνωστό  Φεστιβάλ του Δήμου Ζωγράφου στην Αθήνα να  κάνει  την τιμή και να το επιλέξει για να  δείξει την δουλειά του.

theatriko-ergastiri-axioupolis2Έτσι την 11-12-13 Σεπτεμβρίου συμμετείχε ,στο  29ο   Φεστιβάλ του Δήμου Ζωγράφου και παρουσίασε το έργο “Η νύφη της Κούλουρης”. Σε  ένα  κατάμεστο  ανοικτό  θέατρο-στολίδι το  εργαστήρι  παρουσίασε την τελευταία  δουλειά  του, αποσπώντας  το θερμό χειροκρότημα  από ένα  καταπληκτικό κοινό  -υπόδειγμα προσοχής  και  αφοσίωσης-  που παρακολουθούσε με κατανυκτική ησυχία.

“Υποδειγματική η φιλοξενία  της δημοτικής  αρχής. Μακάρι να  μπορέσουμε  και μεις κάποτε  να  την ανταποδώσουμε”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εργαστήρι, το οποίο επισκέφθηκε  “και το στολίδι του πολιτισμού μας το Μουσείο της Ακρόπολης συνδυάζοντας το τερπνόν μετά  του ωφελίμου”.

Σχολιάστε