My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μ` επιτυχία οι σχολικοί αγώνες “Ελευθέρια 2012”

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι Σχολικοί αγώνες Στίβου για μαθητές δημοτικού που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς και η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) νομού Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, στο Στάδιο Κιλκίς.

Στα “Ελευθέρια2012”συμμετείχαν συνολικά 330 μαθητές (230 παιδιά Ε’ και ΣΤ’ τάξης και 100 παιδιά Γ’ και Δ’ τάξης) από 17 δημοτικά σχολεία όλου του νομού Κιλκίς. Η οργάνωση ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα, το πρόγραμμα κύλησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, οι μικροί αθλητές το απόλαυσαν, ενώ στο κλίμα γιορτής συνέβαλε και η ενθουσιώδης κερκίδα που την αποτελούσαν φίλοι και συμμαθητές των παιδιών.

Όλα τα αγωνίσματα της ημέρας παρά τον έντονο αέρα, διεξήχθησαν με υποδειγματικό τρόπο από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Την μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή χαιρέτισαν η Πρόεδρος κ. Κ. Γιαννακούλα-Ζιούτα και ο Αντιπρόεδρος κ. Ν. Σερασκέρης του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Κ. Ραμπίδης και η υπεύθυνη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Κιλκίς κ. Μ. Συμεωνίδου.

Στους αγώνες παρόντες ήταν και Υποδιευθυντές, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και γυμναστές δημοτικών σχολείων.

Οι μαθητές αγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες: Στην Α’ Κατηγορία για τα παιδιά των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων, τα αγωνίσματα για τους μαθητές ήταν 60μ., 1.000μ., άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και μπαλάκι, ενώ για τις μαθήτριες αντίστοιχα 60μ., 600μ., άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και μπαλάκι. Στη Β’ Κατηγορία για τα παιδιά των Γ’ και Δ’ τάξεων, τα αγωνίσματα για τους μαθητές ήταν 40μ., 600μ. και άλμα σε μήκος, ενώ για τις μαθήτριες αντίστοιχα 40μ., 400μ. και άλμα σε μήκος. Τα αποτελέσματα των αγώνων (νικητές και επιδόσεις) θα ανακοινωθούν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Κιλκίς.

Σε όλους τους μικρούς αθλητές-τριες δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους τρεις (3) πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος διπλώματα και μετάλλια.

Ο Δήμος Κιλκίς και το Νομικό Πρόσωπο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών για την επιτυχία της μεγάλης αυτής σχολικής αθλητικής γιορτής στην πόλη του Κιλκίς, επιθυμούν να ευχαριστήσουν:

-Την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) νομού Κιλκίς και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για την άψογη συνεργασία τους.

-Τη Φάρμα Κουκάκη που υποστήριξε τους αγώνες προσφέροντας φυσικούς χυμούς σε όλους τους μαθητές-αθλητές μετά το πέρας κάθε αγωνίσματος.

-Όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς και τους Διευθυντές των σχολείων τους.

-Το ΕΚΑΒ για την παρουσία ασθενοφόρου, καθώς και τον ιατρό των αγώνων.

-Τους υπαλλήλους του ανοικτού σταδίου για τις εργασίες προετοιμασίας του χώρου.

Σχολιάστε