My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μ` επιτυχία οι αγώνες πάλης

140308_Kilkis_agones palis (1)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 8 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού οι πανελλήνιοι αγώνες πάλης στην κατηγορία των παμπαίδων.

Τους αγώνες παρακολούθησε κι ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη και τους  περιφερειακούς συμβούλους Παύλο Θωμαΐδη και Ανδρέα Βεργίδη. Παρόντες επίσης ήταν, ο δήμαρχος Παιονίας Αθ. Λαπόρδας, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Πάλης.

«Ήρθαμε να δούμε από κοντά την προσπάθεια που καταβάλλουν τα νέα παιδιά να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν σε ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, την πάλη. Ο Ευρωπός και ο νομός Κιλκίς γενικότερα, έχουν προϊστορία σε αυτό το άθλημα, καθώς πολλοί αθλητές που πρωταγωνίστησαν σε πανελλήνιο επίπεδο στην πάλη, έχουν ξεκινήσει από εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τους σημερινούς αγώνες. Ως Περιφέρεια στηρίζουμε κάθε αθλητική διοργάνωση και κυρίως αυτές που απευθύνονται σε μικρά παιδιά, καθώς ο αθλητισμός είναι μία από τις πιο υγιείς ασχολίες που  μπορούν να έχουν», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας μετά την έναρξη των αγώνων. 

Σχολιάστε