My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μ` επιτυχία η επίσκεψη Ασ. Ιγγλέζου

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου επισκέφθηκε την πόλη μας προσκεκλημένη του Συλλόγου μας, η Ασημίνα Ιγγλέζου, δρομέας μεγάλων ορεινών αποστάσεων και τριαθλήτρια.

Το πρόγραμμα του διημέρου ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί με τρέξιμο στη διαδρομή του Kilkis Trail Run 22 Κm,αγώνας ορεινού τρεξίματος ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Η διαδρομή, γρήγορη και πανέμορφη δεν αφήνει σε ησυχία το δρομέα και τον ‘’εξαναγκάζει’’ να τρέχει συνέχεια στα κόκκινα χαρίζοντάς του πολύ έντονα συναισθήματα, σύμφωνα με τη Ασημίνα η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για το Γύρο των Γιγάντων στις Άλπεις τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς, όπου με ξεναγό το Βασίλη Μακρίδη η Ασημίνα εντυπωσιάστηκε από την έκτασή του, τα παλαιοντολογικά στοιχεία καθώς και από τις δυνατότητες ίασης που μπορεί να προσφέρει σε διάφορες ασθένειες του αναπνευστικού.

Το απόγευμα, στο Επιμελητήριο, έγινε παρουσίαση των δράσεων της Ασημίνας Ιγγλέζου, με αποκορύφωμα τη διάσχιση της Πίνδου από το Γράμμο στους Δελφούς μήκους 650 χιλιομέτρων σε 16 ημέρες, ορειβατικό και αθλητικό επίτευγμα το οποίο ανοίγει το δρόμο για την πλήρη διάνοιξη των ιστορικών μονοπατιών στη ραχοκοκαλιά της πατρίδας μας, τα οποία αποτελούν ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά.

Την Κυριακή το πρωί σχεδιάσαμε μία πανέμορφη, ιστορική διαδρομή για ποδηλασία ασφάλτου, μήκους 30 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής διαφοράς 900 μέτρων, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για αγώνα τριάθλου το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Καστοριά.

Ξεκινήσαμε λοιπόν από την Αξιούπολη με προορισμό τους καταρράκτες του Σκρα, όπου επισκεφθήκαμε το καταπληκτικό πολεμικό μουσείο με αναφορά στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς τους καταρράκτες, όπου και βουτήξαμε στην υπέροχη γαλάζια λίμνη για αποθεραπεία από την ένταση του τρεξίματος και της ποδηλασίας!

Τη σκυτάλη πήρε το μεσημέρι της Κυριακής η οικογένεια Σακαλάκη,η οποία μας φιλοξένησε με έναν ξεχωριστό τρόπο στο οινοποιείο της στην Πλαγιά Παιονίας, έναν οικισμό σε μία  ιστορική αμπελουργική περιοχή.

Το μεράκι και η αγάπη για το καλό κρασί περισσεύουν στο Οινοποιείο Σακαλάκη και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι  για τα ξεχωριστά κρασιά που παράγει, σε μία πραγματικά δύσκολη για την περιοχή μας εποχή.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ‘’Τρυποκάρυδο’’ για την προσφορά του  μπουφέ στο Επιμελητήριο, το Οινοποιείο Σακαλάκη για την θερμή υποδοχή και δεξίωση που μας παρείχε καθώς και όλα τα μέλη μας, δρομείς και ποδηλάτες που έλαβαν μέρος στις δράσεις του διημέρου.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα και διάθεση για δουλειά, ώστε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να διοργανώσουμε στις 22 Σεπτεμβρίου έναν πραγματικά ξεχωριστό αγώνα τρεξίματος!

Σχολιάστε