My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μ` επιτυχία η γιορτή του Αετού Κιλκίς

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ο ΑΕΤΟΣ οργάνωσε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους αθλητές και τις αθλήτριές του στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου.

Ήταν ένα απόγευμα διαφορετικό απ’ τα άλλα που συνήθως περνάμε στα γυμναστήρια, ένα απόγευμα, που με τον ερχομό του Αη Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, έγινε μαγικό!

Στα γυμναστήρια συνήθως συναντάς πάθος, ένταση, φωνές και μυρωδιά ιδρώτα. Τη μέρα της γιορτής μας το γυμναστήριο πλημύρισε από αγάπη, ευχές, μυρωδιές από τα κεράσματα και τον καφέ, αλλά κυρίως από τα χαμόγελα που μας χάρισαν τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας!

Ευχαριστούμε όλους όσους μας έκαναν την τιμή και ήρθαν στην γιορτή μας, αλλά και όλους όσους ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του ΑΕΤΟΥ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και για την βοήθεια που μας δίνουν απλόχερα όταν τους ζητηθεί!

Έτσι ευχαριστούμε πολύ για τη γιορτή μας την Επιμορφωτική Κιλκίς για τη χορηγία των δώρων των παιδιών μας και τον κύριο Σταύρο Χειμωνίδη για την χορηγία των αναψυκτικών.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά της ακαδημίας για την αξιοσύνη τους, τις θυσίες και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για το άθλημα που αγαπούν. Αλλά και όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για το καλό των παιδιών τους.

Σαν σύλλογος προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και ευχόμαστε το 2018 να είναι ακόμα πιο δημιουργικό, χαρούμενο γεμάτο καλοσύνη, να δίνει παραπάνω υγεία, αισιοδοξία, και ελπίδα σε όλα τα παιδιά του κόσμου γιατί το αξίζουν! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Σχολιάστε