My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Τσαντάκης: Εύγε για τη παρέλαση

Συγχαρητήριο μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Τσαντάκη:

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς συγχαίρουμε όλους τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, τους εκπαιδευτικούς, τους ανθρώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και του ΚΑΠΗ Κιλκίς με τις παραδοσιακές φορεσιές, τα παιδιά με αναπηρία, τους εθελοντές και τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, τους προσκόπους, την μπάντα και τα πεζοπόρα τμήματα του Ελληνικού Στρατού της 71ης Ταξιαρχίας «Πόντος» και όλους όσους παρήλασαν περήφανα τιμώντας την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 στο Κιλκίς.

Ιδιαίτερα συγκλονιστικά ήταν τα αγήματα των ποντιακών συλλόγων του δήμου Κιλκίς που φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές του Πόντου, ύψωσαν τα λάβαρα, άνοιξαν τη μαύρη σημαία με το σήμα για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού (1919 – 2019) και με την υπόκρουση του εμβατηρίου της Μακεδονίας μας έστειλαν το μήνυμα τιμούμε, δεν ξεχνούμε και ποτέ ξανά.

Θερμά συγχαρητήρια και στους τρεις ποντίους ιερολοχίτες του Αλέξανδρου Υψηλάντη που για πρώτη φορά παρήλασαν στα ιερά χώματα του Κιλκίς.

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους μαθητές και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετείχαν στις παρελάσεις των χωριών των δημοτικών ενοτήτων όπου λειτουργούν σχολεία.

Για μια ακόμη φορά ενωμένοι οι δημότες μας και οι παρελαύνοντες απέδειξαν ότι τα εθνικά δίκαιά μας δεν διαπραγματεύονται και η ιστορία μας δεν διαγράφεται με συμφωνίες και συνθήκες λιμνών ή ποταμών.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε