My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Μποναμάς” γι` αστυνομικούς οι νέες αποσπάσεις!

astynomia kilkisΕν όψει της εορταστικής περιόδου και ανταλλαγής ευχών, δυστυχώς το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας φρόντισε αντί για ευχές να στείλει παραμονή των Χριστουγέννων διαταγή, με την οποία μετακινούνται αστυνομικοί του Κιλκίς σε Ροδόπη και Δράμα.

Αυτό αναφέρει σε επιστολή της προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (Ε.ΑΣ .Υ. Ν. Κ.), τονίζοντας τα εξής:

Σε αυτήν την διαταγή η Α.Δ. Κιλκίς είχε για πολλοστή φορά την τιμητική της αφού λίγα μόλις 24ωρα μετά την έλευση του Νέου Έτους, δέκα  (10) συνάδελφοι αναγκάζονται να ετοιμάσουν εν νέου  βαλίτσες για την Α.Δ. Δράμας και άλλοι σαράντα τρείς (43) για την Α.Δ. Ροδόπης και μάλιστα για χρονικό διάστημα τριών μηνών!!!

Την στιγμή που εκκρεμούν ακόμη οι εκκαθαρίσεις των υπομνημάτων παρελθόντων ετών παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις των υπευθύνων, η οικονομική ταλαιπωρία των συναδέλφων συνεχίζεται …
Μετά και τις τελευταίες μισθολογικές περικοπές το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού έχει περιέλθει σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση και μια μετακίνησή του θα διογκώσει τα ήδη οξυμένα οικονομικά προβλήματά του.

Σαν Ένωση έχουμε καταθέσει με προγενέστερα έγγραφά μας ,προτάσεις για την λύση της λαθρομετανάστευσης οι οποίες δυστυχώς δεν υιοθετήθηκαν από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία δίνοντας μία οριστική λύση στο ζήτημα.

Η ψυχική φθορά που υπόκειται όλο το Αστυνομικό προσωπικό που αναγκάζεται εν μέσω εορτών να εγκαταλείψει τις οικογένειές του και η απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζεται από τους αρμοδίους, δυστυχώς επαναλαμβάνεται με τον πλέον άκομψο τρόπο, αφού είναι ανεξήγητη η βιασύνη της έκδοσης της σχετικής διαταγής παραμονή της Γέννησης του Θεανθρώπου!
Σχετικά με τα προβλήματα αυτών που μένουν πίσω και το πρόβλημα της αστυνόμευσης που θα δημιουργηθεί στον ακριτικό Νομό Κιλκίς με τρείς συνοριακούς σταθμούς, τρία τμήματα συνοριακής φύλαξης και ότι συνορεύει με μία τρίτη χώρα (Π.Γ.Δ.Μ.), έχουμε αναφερθεί κατ’ επανάληψη.
Σαν πρωτοβάθμια Ένωση ευελπιστούμε μαζί με τα πολυάριθμα Μέλη μας, στην δυναμική παρέμβασή σας, ώστε επιτελούς να σταματήσει οριστικά  αυτή η μετακίνηση του προσωπικού!”

 

Σχόλια
2 Σχόλια to ““Μποναμάς” γι` αστυνομικούς οι νέες αποσπάσεις!”
  1. Ο/Η αναπ-οδος λέει:

    Αν η αστυνομία υπάρχει για να φυλάει τα σύνορα, ο στρατός γιατί να υπάρχει και να πληρώνεται ρε παιδιά;

  2. Ο/Η Χίτης λέει:

    Πηγαινουν στα κεντρα κρατησεις, οχι στα συνορα της χωρας!! Αυτα δεν φυλασσονται εδω και 2 δεκαετιες

Σχολιάστε