My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μπλόκο του τουρισμού στα σύνορα

Για “μπλόκο του ελληνικού τουρισμού στα χερσαία σύνορα”, κάνει λόγο ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, προσθέτωντας ότι “η κυβέρνηση, αν και πρωταθλήτρια στην επικοινωνία και την επικοινωνιακή διαχείριση των κρίσεων και των προβλημάτων, απέτυχε να ενημερώσει έγκαιρα και σωστά το τουριστικό κοινό του εξωτερικού για το άνοιγμα των χερσαίων συνόρων”.

Στη δήλωσή του με τίτλο «ο οικοδεσπότης δυστυχώς είναι λιγότερο φιλόξενος απ’ όσο θέλει να φαίνεται», ο κ. Φραγγίδης αναφέρει και τα εξής:

“Ουρά χιλιομέτρων και πολύωρη ταλαιπωρία παρατηρήθηκε χθες για πολλούς πολίτες, την πρώτη μέρα που άνοιξαν οι πύλες εισόδου στη χώρα. Θύματα της αιφνιδιαστικής αλλαγής των κανονισμών – που ανακοινώθηκε καθυστερημένα το βράδυ της Κυριακής 14/6 – οι πολίτες τρίτων χωρών (Σερβία, Ρουμανία) που έφτασαν στα σύνορα έχοντας κλείσει καταλύματα και διακοπές και ενημερώθηκαν ότι τους επιτρέπεται η είσοδος στις 30 Ιουνίου.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε επίσης σε τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας από την ανεπαρκή και παραπλανητική ενημέρωση, καθώς τελωνεία, αεροδρόμια και λιμάνια στη Β. Ελλάδα απουσίαζαν από τις ανακοινώσεις και το συνοδευτικό χάρτη του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Οι παλινωδίες, η προχειρότητα και ο ελλιπής σχεδιασμός της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου, βλάπτουν σοβαρά τον ελληνικό τουρισμό. Περιττές οι δαπανηρές καμπάνιες και οι επικοινωνιακές στρατηγικές για προσέλκυση τουριστών, όταν οι ίδιοι βάζουμε εμπόδια στην έλευσή τους.”

Σχολιάστε