My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Μπερδεύουν ΔΕΘ με φιέστες”

«Ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει τη ΔΕΘ με κομματικές φιέστες», υπογραμμίζουν οι Έλληνες Ριζοσπάστες, με αφορμή τα εγκαίνεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πολιτικός φορέας του πρώην υπουργού και βουλευτή Κιλκίς, Σάββα Τσιτουρίδη, αναφέρονται τα εξής: εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

“Στην εναγώνια αναζήτηση επικοινωνιακών ευρημάτων ο κ. Μητσοτάκης απεφάσισε να αλλάξει την ταξιθεσία των καλεσμένων στην ομιλία του στη ΔΕΘ. Έτσι στις πρώτες σειρές δεν κάθισαν αυτοί που θα επέτασσε το δημόσιο πρωτόκολλο, αλλά κομματικοί νεολαίοι.

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται να αγνοεί ότι η Πολιτεία και οι θεσμοί της δεσμεύονται για την τήρηση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου που καθορίζει και το προβάδισμα στην ταξιθεσία. Και η ΔΕΘ ανεξάρτητα από τη νομική μορφή της είναι ένας από τους φορείς που δεσμεύεται για την τήρηση κανόνων δημοσίου χαρακτήρα.

Είναι λυπηρό που ο κ. Μητσοτάκης και όσοι είχαν αυτή την φαεινή ιδέα φαίνεται να συγχέουν μια δημόσια εκδήλωση, όπως είναι τα εγκαίνια της ΔΕΘ, με κομματικές συνάξεις και φιέστες ευτελίζοντας έτσι θεσμούς και πρωτόκολλα.

Η ευθύνη όμως δε σταματά σ’ αυτούς. Ευθύνες γι’ αυτή τη θλιβερή εικόνα φέρουν τόσο η διοίκηση της ΔΕΘ όσο και αυτοί που μέσα σε μια φιλελεύθερη παράταξη ανέχονται τέτοιες πρακτικές.”

Σχολιάστε