My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Μπήκαν στη πόλη οι αγρότες με μαύρες σημαίες!

DSC08934Σε μια κλιμάκωση της κινητοποίησής τους, η οποία βρίσκεται πια στη τρίτη εβδομάδα, προχωρούν αυτήν την ώρα οι αγρότες του Κιλκίς. Με οκτώ τρακτέρ που επιλέχτηκαν ανάμεσα απ` αυτά που υπάρχουν στο μπλόκο, έφτασαν έξω απ` την ΑΤΕ Κιλκίς, πραγματοποιώντας πορεία δια μέσω της 21ης Ιουνίου.

Στη πορεία συμμετείχαν και πολλοί αγρότες πεζή, με στόχο να καταθέσουν τη διαμαρτυρία τους στη Τράπεζα για τη πολιτική που ακολουθεί επί των δανείων, τα οποία σύμφωνα με τους αγρότες πνίγουν κάθε παραγωγική δραστηριότητα.

Οι αγρότες επέδωσαν ψήφισμα στον διευθυντή της ΑΤΕ, στο οποίο τονίζουν ότι παρά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν πήγε ούτε ένα ευρώ στους αγρότες.

Εκτός απ` την ΑΤΕ, οι αγρότες θα κάνουν πορεία και μέχρι τα γραφεία της ΔΕΗ, για να διαμαρτυρηθούν έτσι συμβολικά για τα εξαγγελθέντα από πλευράς κυβέρνησης περί χρήσης νυχτερινού ρεύματος στις καλλιέργειες.

Μετά την κινητοποίησή τους μέσα στη πόλη του Κιλκίς, οι αγρότες θα επιστρέψουν στο μπλόκο, όπου σήμερα Παρασκευή συμπληρώνουν 17 μέρες παρουσίας.

Με δηλώσεις του στο ΚΙΛΚΙΣ24, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Τερζής υπογράμμισε ότι η ΑΤΕ πουλήθηκε μαζί με τις υποθήκες των αγροτών, που αντιστοιχούν στο 60% της αγροτικής γης!

Μιλώντας πριν λίγο στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κιλκίς, Γιώργος Λασκάκης, έκανε λόγο για “αναλγησία και πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης στα καυτά αιτήματα των αγροτών”.

Σχολιάστε